Μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή ο Χρυσαυγίτης που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή!

Στα γραφεία της Ασφάλειας, έχει προσαχθεί άτομο νεαρής ηλικίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων που θεωρείται εκ των βασικών υπόπτων για τον ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή. Από τις μέχρι τώρα έρευνες το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να έχει σχέση με την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία πρόκειται για έναν 42χρονο, ιδιοκτήτη της καφετέριας Bristol, στους Αμπελοκήπους, η οποία είναι στέκι μελών της Χρυσής Αυγής. Ο 42χρονος αρνείται ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό, αλλά συνελήφθη με βάση συγκεκριμένη μαρτυρία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

“Δεξί χέρι” του Μιχαλολιάκου και πολυθεσίτης

Ο Χρυσαυγίτης που συνελήφθη έπειτα από συγκεκριμένη καταγγελία, είναι μάλιστα και “πολυθεσίτης”. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2012, διορίστηκε υπάλληλος στη Βουλή και συγκεκριμένα στο γραφείο του “φύρερ” Νίκου Μιχαλολιάκου. Ταυτόχρονα εκτελεί χρέη υπευθύνου ασφαλείας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που δέχτηκαν την επίθεση το πρωί της Παρασκευής, πριν από τον ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή.

Και τέλος, όπως έχει ήδη αναφερθεί, είναι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας “Bristol” στους Αμπελόκηπους, που λειτουργεί ως “ορμητήριο” Χρυσαυγιτών για την ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων.

Η πρώτη κατάθεση του 24χρονου

“Ρε κωλόπαιδο εσύ μας τα έκανες αυτά;”. Αυτή είναι η φράση που σύμφωνα με το bloko.gr απηύθυναν στον φοιτητή τα μέλη του τάγματος εφόδου, πριν τον ξυλοκοπήσουν. Ο φοιτητής της Καλών Τεχνών, Αλέξιος Λάζαρης που φέρεται να έδωσε την πρώτη του κατάθεση, σύμφωνα με την οποία περνούσε από το σημείο ώρες μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και έβγαλε τη φωτογραφική του μηχανή, απλά επειδή η εικόνα του προκάλεσε το ενδιαφέρον.

Τρία άτομα άρχισαν να τον βρίζουν, έβαλε τη μηχανή στο σάκο και αποχώρησε. Στην οδό Παπαδά άκουσε μηχανή και κατάλαβε ότι θα του επιτεθούν, άνοιξε το βήμα του, αλλά τον ακολούθησε κάποιος από το τάγμα εφόδου και άρχισε να τον χτυπάει έως ότου έφτασαν και οι υπόλοιποι τρεις. Οι αστυνομικοί έχουν φωτογραφία υπόπτου και θα τη δείξουν στο φοιτητή.

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts