Με άλογο στο γάμο της η Ανθή Βούλγαρη-Γιατί δεν πήγε η κουμπάρα της Κατερίνα Καινούργιου

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για την Ανθή Βούλγαρη και τον αγαπημένο της, Κώστα Κωνσταντινίδη αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Από νωρίς σήμερα (6/9) σας έχουμε παρουσιάσει μέσα από το gossip-tv.gr και φωτογραφίες από την προετοιμασία και τον στολισμό της εκκλησίας.

Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Κωνσταντινίδη, στην Αγία Μαρίνα, στον Κισσό Πηλίου.

«Μετά από 40 κύματα και κόντρα στον καιρό αποφασίσαμε να μεταμορφώσουμε το 2020 στον πιο όμορφο χρόνο της ζωής μας… Παντρευόμαστε!», ανέφερε χαρακτηριστικά το προσκλητήριο του γάμου.

«Αισθάνομαι απέραντη ευτυχία και ευγνωμοσύνη. Ανυπομονώ για τη μεγάλη ώρα και φαντάσου πως δεν είμαι από τις γυναίκες που ονειρεύονταν από μικρά κορίτσια να βάλει νυφικό και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αυτό που με έκανε να πω το “ναι” στον Κώστα είναι ο χαρακτήρας του. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υποστηρικτικός, αισιόδοξος και έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ένας καλός μπαμπάς στο μέλλον», δήλωσε η Ανθή Βούλγαρη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts