Μιχάλης Αεράκης: «Στα 7 μου μεγάλωσα απότομα, η πληγή έκλεισε αλλά έμεινε η ουλή»

Ο Μιχάλης Αεράκης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Βρετάνια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, όταν ήταν μικρό παιδί.

Αρχικά ανέφερε ο Μιχάλης Αεράκης: «Είναι μία ανάμνηση, είναι ένα τραύμα. Η πληγή έχει κλείσει, έχει μείνει όμως η ουλή για να θυμίζει πάντοτε»

Και τόνισε πρόσθεσε: «Αυτή η ουλή υπάρχει και θα υπάρχει πάντα στην ψυχή μου».

Να σας θυμίσουμε ότι μιλώντας στην ΕΡΤ για τη ζωή του ο Μιχάλης Αεράκης παραδέχτηκε: «Μέχρι τα 25 μου χρόνια η ζωή μου ήταν κόλαση» και εξήγησε τον λόγο.

Όπως είπε ο ηθοποιός, ήταν μόλις επτά ετών όταν χρειάστηκε να πάρει τη ζωή στα χέρια του καθώς ο πατέρας του έφυγε για μετανάστης. Πήγαινε πρώτη δημοτικού όταν έμεινε πίσω στα Ανώγεια της Κρήτης μαζί με τα άλλα τρία αδέλφια του.

«Από τα 7 μου χρόνια σταμάτησα να είμαι παιδί. Δεν ξέρω τι πάει να πει παιδικό παιχνίδι» είπε και επεσήμανε πως την έλλειψη του πατέρα του αναπλήρωσε ο μεγαλύτερος αδελφός του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts