Μοναδικές προτάσεις διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου με επίκεντρο την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την αισθητική!

Στη νέα καλοκαιρινή συλλογή του ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε μοναδικές προτάσεις για να διαμορφώσετε τον εξωτερικό σας χώρο όπως εσείς θέλετε! Για τη βεράντα, τον κήπο ή το μπαλκόνι σας, βρείτε στα ΔΙΑΦΑΝΟ μία μεγάλη ποικιλία επίπλων εξωτερικού χώρου για όλα τα γούστα και στις πιο προσιτές τιμές! Γιατί καλοκαίρι σημαίνει ΔΙΑΦΑΝΟ!

THE CITY ESSENTIALS COLLECTION
Απολαύστε την καθημερινότητα στην πόλη με λειτουργικότητα και μοντέρνα αισθητική! Η city εκδοχή της εξωτερικής διακόσμησης προσφέρει οικονομικές λύσεις για να δημιουργήσετε ένα μπαλκόνι με στυλ, σύγχρονο ύφος και άνεση. Η νέα συλλογή επίπλων εξωτερικού χώρου έφτασε στο ΔΙΑΦΑΝΟ με διαχρονικά items, λιτό σχεδιασμό και χρηστική κομψότητα. Αναζητήστε τη συλλογή CITY ESSENTIALS COLLECTION στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα diafanostores.gr.



THE LOUNGE COLLECTION
Νιώστε την απόλυτη χαλάρωση! Υλικά υψηλής ποιότητας, μεταλλικοί σκελετοί και αδιαβροχοποιημένα υφάσματα, συνθέτουν μια συλλογή προσιτής πολυτέλειας και μοναδικού design. Αναπαυτικά καθίσματα, σύγχρονο ύφος και lounge αισθητική δημιουργούν έπιπλα εξωτερικού χώρου που συνδυάζουν το στυλ με την άνεση. Αναζητήστε τη συλλογή LOUNGE COLLECTION σε όλα στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα diafanostores.gr.


THE GARDEN COLLECTION
Ζήστε τον κήπο σας παντός καιρού! Έπιπλα ανθεκτικά σε απαιτητικές καιρικές συνθήκες, ελαφριάς κατασκευής και σύγχρονης εργονομίας. Υψηλή χρηστικότητα που δεν στερείται στυλ, μοντέρνα αισθητική και διαχρονική κομψότητα. Η GARDEN COLLECTION συνδυάζει λειτουργικότητα και άνεση, ξεχωριστό design και ποιότητα κατασκευής. Αναζητήστε τη συλλογή GARDEN COLLECTION σε όλα στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα diafanostores.gr.


THE NATURAL COLLECTION
Χαρείτε τον εξωτερικό σας χώρο φυσικά! Φυσικά υλικά από ξύλο, ουδέτεροι τόνοι, και μια γήινη κομψότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής. Ξύλο ακακίας, ευκαλύπτου και teak δημιουργούν έπιπλα μοναδικής αισθητικής και άνεσης. Η ΝΑTURAL COLLECTION συνδυάζει μοναδικά τα ανθεκτικά φυσικά υλικά -κατάλληλα για εξωτερικές συνθήκες, με λεπτομέρειες από σχοινί και αναπαυτικά μαξιλάρια για να συνθέσετε φιλόξενους και με στυλ εξωτερικούς χώρους. Αναζητήστε τη συλλογή ΝΑTURAL COLLECTION σε όλα στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα diafanostores.gr.



Δείτε περισσότερα για το σπίτι από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.diafanostores.gr  
Facebook: https://www.facebook.com/diafanostores/
Instagram: https://www.instagram.com/diafano_stores/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts