Ναταλία Σουίφτ: Η τηλεοπτική εμφάνιση και το spoiler για το Αυτή η νύχτα μένει

Καλύτερα δε γίνεται: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μέσω Skype, ήταν σήμερα (13/11) η Ναταλία Σουίφτ.

Η τηλεοπτική Εύη από τη σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει, μίλησε για όλα και εννοείται πως αναφέρθηκε και στην σειρά!

«Αρχικά είχα κάνει δοκιμαστικό για τον ρόλο της Μυρτώς που είναι η λουλουδού αλλά μετά καταλήξαμε στον ρόλο της Εύης γιατί όσο κι αν μικροδείχνω δεν κάνω για 17, οπότε πήγαμε στο 24», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Σουίφτ.

«Όσο προχωράνε τα επεισόδια θα μαθαίνονται πράγματα που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε. Τουλάχιστον εμένα γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί συμπεριφέρεται έτσι ο μπαμπάς και έρχομαι και ενάντια».

«Έχουμε πολύ δύσκολες και έντονες σκηνές. Με βοηθάει πολύ σε αυτές τις σκηνές ο Γιάννης Στάνκογλου. Πάντα σκέφτομαι και τον δικό μου μπαμπά με τον οποίο έχουμε μια υπέροχη σχέση και δεν έχουμε φτάσει ποτέ σε τέτοια σημεία ουρλιαχτών».

Η ίδια στο τελευταίο επεισόδιο έκανε μια γνωριμία με έναν αρχαιολόγο σε ένα παγκάκι. Έτσι λοιπόν η Ναταλία Σουίφτ είπε:

Η Εύη θα επαναλάβει λίγο την ιστορία της μαμάς της, θα ξαναζωντανέψει η ιστορία, σύμφωνα με το spoiler που έδωσε η Ναταλία Γερμανού σήμερα.

Δείτε το βίντεο από το Καλύτερα δε γίνεται εδώ:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts