Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό. Έξαλλη!

Ξέσπασε η Mαρία Κορινθίου για όλα όσα είχαν ειπωθεί στο Πρωινό όταν έκανε την τελευταία γυμνή  φωτογράφιση, φωτογραφίζοντας τον Κώστα Τσουρό. Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε:

«Όλη είμαι photoshop! Δεν είμαι αυτή που βλέπετε, όλα είναι ψεύτικα πάνω μου! Έγινα έξω φρενών, γιατί έχουμε μπερδέψει τη γνώμη μας με την κριτική, τη δημοκρατία, εκεί πατάμε!Ο άνθρωπος κρίνεται για το ποιόν και τον χαρακτήρα του, όσον αφορά αυτούς που βγαίνουν και κρίνουν! Σαφώς και στενοχωρήθηκα από κάποια άτομα, που με γνωρίζουν 15 χρόνια, ξέρουν πολύ καλά ποια είμαι. Η Φαίη κάποια στιγμή πέταγε ότι η Μαρία κάνει το ένα και οτ άλλο, το σκάβανε, το διώχνανε για να βγει προς τα έξω μια άλλη εικόνα. Δεν δέχομαι ο άλλος να μιλάει με ασέβεια στο πρόσωπό μου, θα μιλήσω κι εγώ, και θα πω τη γνώμη και θα δείξω τον εκνευρισμό μου. Υπάρχει μια λεγόμενη θρασυδειλία, είμαστε σε ένα πάνελ, λέμε τη γνώμη μας απευθυνόμαστε στο κοινό και σε μένα, και μετά τα μαζεύουμε, τα αλλάζουμε, έρχονται και με χαιρετάνε!»  (Συνεχίστε παρακάτω…)

«Βαριέμαι λίγο με αυτό το θέμα. Γιατί το συντηρεί; Δεν έχει να πει κάτι άλλο; Έχει κάνει απόσβεση αυτή η φωτογράφιση πια! Έλεος! Αν θες να μην το συνεχίσεις λες παιδιά, ας πούμε για την παράσταση. Είναι το θέμα που απασχολεί! Εγώ δεν το συντηρώ, παίξαμε το εξώφυλλο! Είναι ένα θέμα που μονοπωλεί. Όταν ακούμε «Μαρία Κορινθίου» πάει εκεί το μυαλό μας! Προφανώς και έχει δικαίωμα να λέει την άποψή της! Εμένα αυτή ήταν η άποψή μου, δεν κατάλαβα! Εγώ δεν έκανα υποτιμητικά σχόλια, είπα ότι επί τρεις μήνες δεν γίνεται να κάνεις γυμνά εξώφυλλα και είχα σχολιάσει το phοtoshop, δεν καταλαβαίνω που είναι το υποτιμητικό! Αφού λες βαριέμαι στον αέρα, όταν ξανακάνει εξώφυλλο μην τη σχολιάσεις! Μου κάνει πολύ φυσιολογικό να λέει αυτά τα πράγματα η Κορινθίου! Το έχεις καλλιεργήσει και εσύ αυτό το πράγμα, μην βγαίνεις και λες βαριέμαι, σαν να μην το έχεις πει ποτέ! Δεν βγαίνει μια τρελή και λέει στις κάμερες ότι δέχεται επίθεση! «H Mαρία από πότε έπαψε να είναι cool; Βλέπει φαντάσματα! Δεν βγήκαμε με μάσκα, για να μιλάει για θρασυδειλία! Εμένα αυτή η λέξη με ενόχλησε!» σχολίασαν Σοφία Τουντούρη και Κλεοπάτρα Πατλάκη με τη Φαίη να λέει: «Σίγουρα αναφέρθηκε και για την εκπομπή, παιδιά. Μίλησε και για μένα συγκεκριμένα. Είναι εκπληκτική ως Μάρθα Καραγιάννη. Γούστο της και καμάρι της να το κάνει! Αν δεις τα social media της, προωθεί μόνο τη δουλειά της». 

 

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη ανάρτηση της Κορινθίου μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Αϊβάζη από το Survival Secret

Δύσκολη φάση! Η Σοφία Μουτίδου με πατερίτσες στο θέατρο

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts