Οι επικρατέστερες τάσεις στη γυναικεία υπόδηση που θα ολοκληρώσουν τις στυλιστικές σου επιλογές

H εταιρεία MOURTZI καλωσορίζει το φθινόπωρο έχοντας υιοθετήσει τις νέες τάσεις της μόδας και έχοντας δημιουργήσει την συλλογή με προσήλωση στην ποιότητα και την άνεση των παπουτσιών της.

Ultra soft μπαλαρίνες, loafers και biker boots, μπότες, μποτάκια και γόβες σε χρώματα όπως το μαύρο, κάθε απόχρωση του πράσινου, διάφορες αποχρώσεις του μπεζ, το καφέ και το μωβ, θα ενθουσιάσουν κάθε γυναίκα που αγαπάει την μόδα, την καλαισθησία, το στυλ αλλά θέλει να νιώθει άνετη σε κάθε της εμφάνιση.

Γυναικεία μποτάκια ή αρβυλάκια με γούνα, τρουκς και patches, φλατ ή με τακούνι σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα, συνδυάζονται εύκολα με όλα τα ρούχα, καθώς κάθε ένα τους έχει τη δική του πρακτικότητα και style.

Το shoe trend της φετινής σεζόν ανήκει στα chunky loafers δίνοντας μοντέρνα διάθεση σε ένα κλασικό κοστούμι ή τζιν παντελόνι ενώ ο πιο fashion συνδυασμός είναι φυσικά με κάλτσες!

Η ποιότητα, η αισθητική και η τιμή είναι ο συνδυασμός που επιδιώκει η εταιρεία MOURTZI και δυναμώνει την ανταγωνιστικότητα της. Με τα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής υποδήματα που δημιουργεί, αποτελεί σύμμαχο κάθε γυναίκας που θέλει να εκφράζεται μέσα από τα υποδήματα που φορά.

πρωταγωνιστούν στην βιτρίνα του concept store της εταιρείας MOURTZI (Ερμού 18, Σύνταγμα) ή σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες επισκέψου το e-shop της εταιρείας www.mourtzi.com ή κάλεσε στο 210 3210032.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »