Οι Σέρρες: Πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά με πρωταγωνιστή τον Πάνο Νάτση που έφυγε από τη ζωή

Οι Σέρρες: Η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη έχει συζητηθεί πολύ εδώ και μήνες παρόλο που ακόμα δεν έχει κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1 ( Στο μέλλον θα μεταδοθεί και κανονικά στην τηλεόραση).

Στο βασικό καστ, είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Γιώργος Γάλλος, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Λένα Δροσάκη και ο Πάνος Νάτσης.

Στο σίριαλ θα υπάρχουν όμως και πολλές γκεστ εμφανίσεις. Ανάμεσά τους είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος φέτος λαμβάνει μέρος και στο The Crown, που σπάει ταμεία στο Netflix.

Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν νέο, ομοφυλόφιλο άνδρα που επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, στις Σέρρες, όταν πεθαίνει η μητέρα του. Εκεί θα συμφιλιωθεί με τον πατέρα του ο οποίος δεν είχε αντιδράσει και τόσο καλά όταν έμαθε ότι ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος.

Πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει τώρα που ο Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Οι πληροφορίες μας θέλουν τα γυρίσματα της σειράς να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, αυτό σημαίνει πως θα προβληθεί κανονικά παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Νάτσης έχει φύγει από τη ζωή ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν η συγκεκριμένη σειρά να αφιερωθεί στη μνήμη του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Ενώ στην αρχή η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για Ιανουάριο, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Περιμένουμε νέες ανακοινώσεις.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts