Οι τάσεις του χειμώνα απαιτούν άνεση και μόδα! 

Η εταιρεία Mourtzi είναι δίπλα σας και την περίοδο των εκπτώσεων! Γι’ αυτό και επενδύουμε σε items που αναβαθμίζουν τα καθημερινά μας outfits, δίνουν έμφαση στο προσωπικό μας στυλ και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Κομψά σχέδια, ποιότητα και τιμή σε πλήρη συσχέτιση σε μπότες, μποτάκια, booties, loafers, sneakers, και oxfords.

Κλέψτε τις εντυπώσεις στις καθημερινές σας εμφανίσεις με τις αγαπημένες knee – high μπότες, που κολακεύουν κάθε γυναικείο σωματότυπο και φοριούνται με παντελόνια και κάθε μάκρος φούστας ή φορέματος. 

Τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο κολακεύουν και αναδεικνύουν το στυλ κάθε γυναίκας και συνδυάζονται άψογα με όλα τα είδη ρουχισμού. Στη χρωματική παλέτα θα βρείτε έντονα χρώματα όπως navy blue, khaki, smoke grey, αλλά και κλασικούς τόνους camel, nude και μαύρο.

Από τη ντουλάπας δεν μπορούν να λείπουν τα γυναικεία αρβυλάκια για ένα πιο εναλλακτικό και urban ντύσιμο. Με μια πληθώρα επιλογών μπροστά σας, αν θέλετε να νιώθετε κομψές, στυλάτες, νέες, χαλαρές ή δυναμικές τα bikers boots μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, ειδικά όταν τα ξεχωριστά και ακαταμάχητα χαρακτηριστικά τους ολοκληρώνουν δυναμικά την καθημερινή εμφάνισή σας.

Η εταιρεία γυναικείων υποδημάτων Mourtzi, σύμμαχος κάθε γυναίκας δίνει λύσεις για όλες τις ώρες, με παπούτσια που εναρμονίζονται τόσο σχεδιαστικά όσο και αισθητικά με τις διεθνείς τάσεις της μόδας. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος της εταιρίας Mourtzi, δηλαδή να δημιουργεί υποδήματα άνετα και ταυτόχρονα στιλάτα, που αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και ακολουθούν τη γυναίκα σε κάθε στιγμή της ζωής της, από την καθημερινή ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική.

Η ιστορία της εταιρίας είναι κρυμμένη σε κάθε κομμάτι της ξεχωριστά, και χτίζεται βήμα προς βήμα, με πρώτη ύλη την έμπνευση και εργαλείο το σχεδιασμό υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας.

Βρείτε όλη την συλλογή Mourtzi καθώς και τα επώνυμα brands που η εταιρεία φιλοξενεί στις καλύτερες τιμές. Μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας ζευγάρι υποδημάτων Mourtzi άμεσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας www.mourtzi.com ή πραγματοποιώντας μια επίσκεψη στο concept store της εταιρείας Ερμού 18, Σύνταγμα. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 3210032.  

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts