Ο Απόστολος Γκλέτσος εξηγεί το λόγο που έκανε την περιβόητη δήλωση για το… ψάρι!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη στον Alpha Κύπρου βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο δήμαρχος Στυλίδας δεν δίστασε να αναφερθεί στον λόγο που τον έκανε να προβεί στη «θρυλική» πλέον δήλωσή του για το ψάρι που… ψήνεται και από τις δύο πλευρές.

Δεν πήγα ποτέ με θαυμάστρια, έχω πάει με τη μαμά της! Ήταν 17 χρονών το κοριτσάκι, δεν κάνει. Η μαμά όμως… μια χαρά! Αυτό με το ψάρι δεν ειπώθηκε τυχαία. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα τότε, μιλάγανε, λέγανε… Και αυτό το θεωρώ μια πατρική και ιερή υποχρέωση ενός ανθρώπου που βγαίνει και μιλάει, να υπερασπιστεί κάποιες ψυχές που υποφέρουν από αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Είναι δύο οι πλευρές που δημιουργούν σε αυτές τις ψυχούλες, στα παιδάκια τα μικρά και σε κάποιες μανάδες και πατεράδες που μπορεί να έχουν πρόβλημα. Είναι δύο οι πλευρές: Είναι αυτοί που βρίζουνε και είναι και αυτοί που βγαίνουν να υπερασπιστούν, καταλαβαίνεις τι εννοώ, οι επαγγελματίες. Όλοι αυτοί δημιουργούν ένα τεράστιο bullying σε αυτά τα αθώα πλασματάκια. Και βγήκα πολύ απλά και τους λέω ότι εμένα που με θεωρείτε οκ, το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές!» κατέληξε ο ηθοποιός. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts