Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο corner της Apple Boxer SA στο Νotos Gallerie

Στο πολυκατάστημα Νotos Galleries στο corner της Apple Boxer SA, βρέθηκε ο επιτυχημένος και ταλαντούχος Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος συνομίλησε  με την Marketing&Communication Manager της εταιρείας ΜΕΓΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΕ, κα Δήμητρα Γιαννίκου για τα απόλυτα trends αυτού του καλοκαιριού και επέλεξε προϊόντα μέσα από την νέα Apple Boxer Underwear Ss 2018 Collection.

Επεκτείνοντας συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της και σχεδιάζοντας πρωτοποριακές συλλογές η Apple Boxer παρουσιάζει πάντα κάτι νέο, δημιουργώντας τις νέες τάσεις της μόδας. Με βασικό πλεονέκτημα τη βαθιά γνώση των αναγκών και των προτιμήσεων του καταναλωτή, χάρη στο ικανότατο και άρτια στελεχωμένο τμήμα marketing που διαθέτει, η APPLE υπογράφει μόνο επιτυχίες! Από το θρυλικό APPLE boxer μέχρι τις εξαιρετικά δημοφιλείς σειρές, home wear, swimwear, beachwear, surfwear κάθε δημιουργία που φέρει το όνομα APPLE, πληροί τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές της αγοράς.

Η αντρική αλλά και η γυναικεία κολεξιόν της Apple διανέμονται  σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, σε όλα τα Dep.Stores όπως Attica the Dep.Store, Hondos Center και Notos Galleries σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και στο E-shop της εταιρείας www.apple.gr.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts