Ο Μάνος Παπαγιάννης ανατρέπει όσα έχει πει η Σοφία Παυλίδου και «αδειάζει» τον Σωτήρη Καλύβατση!

Ο Μάνος Παπαγιάννης, στην εκπομπή Πρωινό, μίλησε πρώτη φορά μετά το περιστατικό που συνέβη με τη Σοφία Παυλίδου στα παρασκήνια του θεάτρου Χυτήριο. Η εκδοχή που παρουσιάζει ο ηθοποιός είναι τελείως διαφορετική από όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν βγήκα να μιλήσω τόσες μέρες:

1) Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν μπορώ να ακολουθήσω κάποιον που χορεύει τον χορό του Ζαλόγγου.

2) Θεωρώ ότι προστάτευα και τον εαυτό μου και την ίδια την κ. Παυλίδου. Έχουμε οικογένειες, έχουμε παιδιά.

3) Υπάρχει μια παράσταση. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που γίνεται όλο αυτό, δεν μπορώ να το ακολουθήσω.

4) Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έπαιρνε αυτή την έκταση.

«Άνοιξα έντονα την πόρτα, μπορεί να ένιωσε ότι κινήθηκα επιθετικά, εγώ δεν κινήθηκα επιθετικά και μου επιτέθηκε κατευθείαν από το πρόσωπο. Με χτύπησε στο πρόσωπο πολύ άσχημα και την απώθησα. Έγινε αυτό, τίποτα άλλο. Στο περιστατικό ήρθε ο άνθρωπος του θεάτρου, ο κος Καλογεράς, ο οποίος τρόμαξε όταν με είδε. Το επιβεβαιώνουν και τα χαρτιά από το νοσοκομείο.

Νιώθω τρομερά αδικημένος! Είμαι το θύμα κανονικά. Εάν εγώ χτυπούσα τη Σοφία θα υπήρχαν κάποια στοιχεία, ούτε η ίδια παραδέχεται ότι έφαγε μια σφαλιάρα, ας πούμε. Δεν υπάρχουν στοιχεία από τη γνωμάτευση ότι υπάρχουν μώλωπες ή οτιδήποτε.

Στην πορεία η Σοφία έπεσε πάνω στην καρέκλα κι εγώ έφυγα. Με ένταση, βρίζοντας ο ένας, βρίζοντας και ο άλλος. Δεν έσπασα την πόρτα. Εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι έχουμε ξεφύγει γι’ αυτό τον λόγο σηκώθηκα κι έφυγα.

Όπως κατέβαινα τις σκάλες είδα τον Σωτήρη, δεν ήταν καν μπροστά ο Σωτήρης. Ακριβώς από πίσω μου ήρθε τρέχοντας ένας βοηθός σκηνής γιατί άκουσε τις φωνές, ο οποίος πάλι δεν επιβεβαιώνει τα χτυπήματα και πιο πίσω από τον κύριο ήταν η Κόνυ Μεταξά, η οποία είδε όλο το περιστατικό. Δεν ξέρω τι έχει πει στην κατάθεσή της.

Εγώ άνοιξα έντονα την πόρτα, δεν την χτύπησα! Γιατί σήκωσε χέρι σε μένα; Σήκωσε χέρι και αυθόρμητα την απώθησα. Απορώ πώς κάποιος άνθρωπος, ο οποίος είναι το θύμα της ιστορίας, γίνεται ο θύτης.

Πιο ψέμα δεν υπάρχει από αυτό, ότι με έβγαλε ο Καλυβάτσης από το καμαρίνι. Ο Σωτήρης ούτε καν είδε την ιστορία! Έφυγα μόνος μου, μόλις είδα ότι χοντραίνει το πράγμα. Έφυγα σπίτι μου, με είδε η Αγγελική με τις γρατσουνιές, άντε να της εξηγήσεις τώρα τι έγινε…»

Την άλλη μέρα μαζευόμαστε όλοι, ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα κι εγώ από την πλευρά μου από τον θίασο και την παραγωγή, ήμουν έτοιμος να ζητήσω συγγνώμη και από την κα Παυλίδου και όταν έληξε η κουβέντα, έρχεται η αστυνομία να με συλλάβει κανονικά. Εγώ κρύφτηκα, έφυγα… δεν το έχω ξαναζήσει, δεν έχω πάει ποτέ σε δικαστήριο, ποτέ να με κυνηγάει η αστυνομία

Μετά το περιστατικό του αυτοφώρου , με όλον τον θίασο μπροστά και όλους τους παραγωγούς, είπα ότι θα πάρω τηλέφωνο να ζητήσω συγγνώμη στη Σοφία. Όχι γιατί είμαι ένοχος. Γιατί ακόμα και μετά από αυτό εγώ θεώρησα ότι δεν πρέπει να δοθεί έκταση, να το λήξουμε να πάμε να κάνουμε την παράσταση.

Όταν σου έχει κάνει καταγγελία δημόσια ότι την ξυλοκόπησες, είναι σαν να το έκανες. Δεν το έκανα! Δεν χτύπησα άνθρωπο»!

Κάνε δική σου τη μηχανή Iperespresso Illy που βλέπεις στη φωτογραφία+1 κούτα κάψουλες!

https://www.youtube.com/watch?v=hs3N3qWElnI

Διαβάστε επίσης:

Μάνος Παπαγιάννης: «Εγώ είμαι το θύμα»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts