Ο Παράδεισος των Κυριών: Θεοδώρα Τζήμου: Όσα πρέπει να ξέρετε για τον πιο μισητό χαρακτήρα της σειράς

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από το πρώτο επεισόδιο έχει καταφέρει να κερδίσει «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Οι ερμηνείες τα υπέροχα σκηνικά και η νοσταλγική δεκαετία του ’60 αλλά και η πλοκή έχει κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και του twitter.

Και φυσικά βρήκαν το αγαπημένο τους ζευγάρι – Θέλουν μαζί Ντίνο Παπακώστα (Αργύρη Πανταζάρα) με Μιράντα Παππά ( Ευαγγελία Συριοπούλου). Ωστόσο τον χαρακτήρα στο σήριαλ που λατρεύουν να μισούν είναι η σατανική όπως λένε θεία της Αμαλίας η Βικτωρία Καρτεζίνη ( Θεοδωρα Τζήμου). Η Θεοδώρα Τζήμου με την ερμηνεία της έχει καταφέρει να παρασύρει του τηλεθεατές στην ιστορία της και να τους εκνευρίσει με τις δολοπλοκίες της.

Ποια είναι όμως η Βικτωρία Καρτεζίνη που υποδεύεται άψογα η Θεοδώρα Τζήμου;

Γόνος πλούσιας οικογένειας, μικρή αδερφή της νεκρής συζύγου του Χριστόφορου, διευθύντρια του βρεφοκομείου «Η αγκάλη» κοσμική και «φιλάνθρωπος». Εσώκλειστη στις καλόγριες μέχρι τα 18 της, έχασε τους γονείς της σε ακτοπλοϊκό δυστύχημα και μια και δεν παντρεύτηκε ποτέ παρέμεινε στο πατρικό της σπίτι, που προικοδοτήθηκε μετά τον γάμο της αδερφής της, στον γαμπρό της. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη και τον ξεχωρίζει εμφανώς από την Αμαλία, για την οποία νιώθει ζήλεια, όπως και για την συγχωρεμένη την αδερφή της, λόγω της ιδιαίτερης προσοχής που της δείχνει ο Χριστόφορος. Είναι άνθρωπος αδίστακτος, σκληρός και αλαζόνας που δεν συμμερίζεται τα αισθήματα των άλλων και μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα και τα κεκτημένα της.

10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την ηθοποιό Θεοδώρα Τζήμου

  • Γεννήθηκε στο Ουζμπεκιστάν στη Τασκένδη το 1974, από Έλληνες γονείς που γεννήθηκαν εκεί.
  • Ο παππούς και η γιαγιά της ήταν πολιτικοί πρόσφυγες.
  • Ήρθε στην Ελλάδα με του γονείς της όταν ήταν μόλις δυο ετών.
  • Της αρέσει να περπατάει, να μαγειρεύει και να μαζεύει μανιτάρια.
  • Σπούδασε στην δραματική Σχολή του Εθνικού ΘεάτρουΟ
  • Ο μεγαλύτερος φόβος της είναι η μοναξιά όπως έχει πει σε συνέντευξή της στη lifo
  • Aυτό που θα άλλαζε στον εαυτό της είναι ο θυμός και η επιθετικότητα.
  • Οι άνθρωποι που αγαπά περισσότερο στη ζωή της είναι οι γονείς της
  • Δεν έχει καλή σχέση με τα social media
  • Έχει δηλώσει: «Είμαι νευρική στις σχέσεις και ζηλιάρα, πολύ. Κάθε φορά νομίζω ότι ζω τον απόλυτο έρωτα. Κινητά δεν ψάχνω, γιατί φοβάμαι ότι αν ψάξω θα βρω»
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts