Ο Παράδεισος των κυριών: Κέρδισε το στοίχημα της πρώτης εντύπωσης στην πρεμιέρα! Ύμνοι στο Twitter!

Ο παράδεισος των κυριών: Μοναδικές ερμηνείες, καταπληκτικό καστ, ενδιαφέρουσα πλοκή… Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των χρηστών του Twitter για τη νέα σειρά του Alpha.

Ο παράδεισος των κυριών έκανε πρεμιέρα σήμερα στις 20,00 και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των τηλεθεατών.

Σήμερα προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο εποχή που διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του ’60. Η ιστορία ξεκινάει με τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας «ο Παράδεισος των κυριών» που αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς – και αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών-, και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της, της κρυφής σχέσης του Ντίνου, της Αμαλίας για τα γενέθλια της.

Εκείνο το βράδυ, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια θα ανακόψει απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.
Η ατμόσφαιρα εποχής που αποπνέει, οι μοναδικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών αλλά και η πλοκή της σειράς κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, γεγονός που αποτυπώθηκε και στα tweets των χρηστών.

Δείτε μερικά από αυτά:

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts