Ο παράδεισος των κυριών: Ράκος η Αιμιλία! Χρηστίδης: «Είσαι δικιά μου κόρη…»

Ο παράδεισος των κυριών: Μία ακόμη αποκάλυψη αναμένεται να αναστατώσει ιδιαίτερα και να αλλάξει τη ζωή της Αμαλίας για πάντα.

Ο Χρηστίδης καταφέρνει τον στόχο του, καθώς εξομολογείται στην κοπέλα πως είναι ο πατέρας της. Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται η Αμαλία, η οποία το τελευταίο διάστημα προσπαθεί με ψυχραιμία να διαχειριστεί όσα της συμβαίνουν. Μια νέα αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της κοπέλας και θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Ο Χρηστίδης, στην προσπάθειά του να κερδίσει όσο περισσότερα μπορεί, αποφασίζει να κάνει πράξη το σχέδιό του και να εξομολογηθεί το μεγάλο μυστικό του στην Αμαλία. Έτσι, μια μέρα τής τηλεφωνεί στον «Παράδεισο» και αφού της ζητάει να τον ακούσει προσεκτικά, καθώς θέλει να της πει κάτι πολύ σοβαρό, της αποκαλύπτει πως είναι ο βιολογικός της πατέρας. Όπως είναι φυσικό, η κοπέλα σοκάρεται και αρνείται να δεχτεί πως αυτό πού ακούει είναι αλήθεια. Φανερά αναστατωμένη, φεύγει από το μαγαζί χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν και πηγαίνει στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Χρηστίδης για να τον συναντήσει από κοντά και να μιλήσουν.

Viral Είδηση: Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι τηλεθεατές

Φτάνοντας εκεί, του ζητάει να της πει με λεπτομέρειες όσα γνωρίζει, αλλά εκείνος της λέει να κάνει υπομονή, καθώς σε λίγο καιρό θα τα μάθει όλα. Στη συνέχεια, η κοπέλα επικοινωνεί με την κυρία Βάσω, η οποία της εξομολογείται πως δεν είναι η βιολογική της μητέρα και ότι η Βικτώρια την εξανάγκασε να της αποκρύψει την αλήθεια.

Η κοπέλα ξεσπάει σε κλάματα, καθώς συνειδητοποιεί πως η οικογένειά της, ακόμη μία φορά, της έχει πει ψέματα. Φτάνοντας στο σπίτι, ζητάει, οργισμένη, εξηγήσεις τόσο από τον Χριστόφορο όσο και από τη Βικτωρία. Οι δυο τους αιφνιδιάζονται, αλλά παραδέχονται πως πράγματι ο Χρηστίδης είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Η Αμαλία νιώθει τον κόσμο της να γκρεμίζεται, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι κόρη αυτού του ανθρώπου. Φανερά καταρρακωμένη, κλείνεται στον εαυτό της, ενώ την ίδια ώρα η Πολυξένη ακούει μια συζήτηση του Χριστόφορου και της Βικτώριας και μαθαίνει ότι η μητέρα της Αμαλίας είναι η Μιράντα.

Πηγή: Περιοδικό my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts