Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι τηλεθεατές

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παραχώρησε συνέντευξη στο tv 24 και αποκάλυψε κάτι για την εποχή στην οποία αναφέρεται η σειρά Ο Παράδεισος των κυριών που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα…

  • Ο Αποστόλης είναι κλασικός προικοθήρας και όσο η γυναίκα του η Όλγα δεν αντιδρούσε, έκανε ό,τι ήθελε. Όμως… ξύπνησαν οι σκλάβοι, Αντωνάκη.

«Ο Αποστόλης είναι γεμάτος αντιθέσεις. Μπορεί να είναι ό,τι είναι, αλλά δεν θέλει να διαλύσει την οικογένειά του. Ενώ μπορεί και έχει τη δύναμη, τη λαμογιά και την καπατσοσύνη να πάρει την περιουσία στο όνομά του και να μην το καταλάβει κανείς, δεν το κάνει. Το ότι είχε μια ερωτική σχέση με την υπηρέτρια ή μπορεί να έχει ερωμένες είναι κάτι φυσικό γι΄ αυτόν. Μην ξεχνάμε και την εποχή στην οποία διαδραματίζεται η σειρά. Μια τέτοια συμπεριφορά, ειδικά από ανθρώπους με οικονομική επιφάνεια, ήταν συνηθισμένη, αλλά η οικογένεια ήταν ιερό πράγμα. Ένα άλλο στοιχείο που σίγουρα ξεφεύγει από πολλούς θεατές είναι ότι εκείνη την εποχή για μοιχεία έμπαινες στη φυλακή. Ήταν ποινικό αδίκημα για το οποίο αν σε έπιαναν επ’ αυτοφώρω σε πήγαιναν στο τμήμα με το σεντόνι».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts