Ο Σόλων Τσούνης στο Corfu Palma Boutique Hotel στην Κέρκυρα

Το νησί των Φαιάκων και το Corfu Palma Boutique Hotel επέλεξε φέτος για την ξεκούρασή του ο διάσημος ταλαντούχος ηθοποιός Σόλωνας Τσούνης, ο οποίος πέρασε με την αδερφή του Κωνσταντίνα μια μαγευτική εβδομάδα διακοπών απολαμβάνοντας τις ανέσεις και τα facilities του Superior Design ξενοδοχείου, καθώς και όλες τις γοητείες της Κέρκυρας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έμεινε εντυπωσιασμένος από την ποιότητα και το tailor-made service του Corfu Palma Boutique Hotel-ένα από τα καλύτερα boutique που έχει επισκεφτεί διεθνώς, την ανανέωση της περιοχής της Δασιάς (ως πλέον must-to-go destination) και την διαχρονική απαράμιλλη ομορφιά του νησιού.

Όπως τόνισε και ο ίδιος: ‘’Οι ομορφιές του νησιού πολλές και «χιλιοτραγουδισμένες». Άφθονη βλάστηση και νερά, μια πανέμορφη Παλιά Πόλη, γραφικότατα χωριά, Πολιτισμός, μουσική, κουλτούρα, εξαιρετικές παραλίες, γευστικό φαγητό, ‘’γενέτειρα’’ των πορτοκαλιών Μέρλιν, θαυμάσια τοπικά προϊόντα και μια θάλασσα με υπέροχες πράσινες και μπλε ανταύγιες…που πολλές φορές σε αφήνει άφωνο και μαγεμένο…’’

Αναχωρώντας έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στο διευθυντή του ξενοδοχείου Σπύρο Ιωαννίδη και το όλο το προσωπικό για την μοναδικότητα της εμπειρίας και υποσχέθηκε να επιστρέψει με την πρώτη ευκαιρία.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts