«Πάντα θα υπάρχει ένας μ@λ@κ@ς που θα πει “γιατί δεν μίλησες τότε;”» – Το βίντεο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών απέναντι στο προεδρικό διάταγμα που υποβαθμίζει τα πτυχία και τις σπουδές τους με καθημερινές συγκεντρώσεις και πορείες.

Μια από τις ηθοποιούς που έχουν βγει στους δρόμους για να εναντιωθούν στις πρακτικές της κυβέρνησης είναι φυσικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία έδωσε το παρών και στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε έξω από το υπό κατάληψη κτίριο Τσίλλερ.

Η ηθοποιός μάλιστα έκανε λόγο για τα όνειρα που έκανε ξεκινώντας στην υποκριτική και που τόσο βίαια διαλύθηκαν από τρίτους προτρέποντας τους συναδέλφους της να μην κάνουν το λάθος να κάνουν υπομονή όπως έκανε και εκείνη -δείτε εδώ την αιχμηρή αναφορά της στον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Όπως τόνισε και η ίδια πάντα κάποιος θα βρεθεί και θα ρωτήσει μετά από χρόνια «γιατί δεν μίλησες τότε;».

Τα όλο νόημα λόγια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά με πάρα πολλά όνειρα και μου τα πήρανε πάρα πολύ βίαια και έκανα πολλή υπομονή και δεν θέλω να κάνετε το ίδιο. Είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό. Γιατί πάντα θα υπάρχει ένας μ@λ@κ@ς που θα σας ρωτήσει “γιατί μιλάς τώρα και δεν μίλησες τότε;». Γι΄αυτό μην τους κάνετε τη χάρη. Τώρα θα μιλάτε, τώρα.

Η αγάπη βρίσκει πάντα την πιο μικρή τρυπούλα και θα μπει. Μην έχετε ποτέ αμφιβολία γι΄αυτό σας το ορκίζομαι, σας το υπόσχομαι και τόση τρυπούλα θα μπει, θα φανεί η αλήθεια. Μην σταματήσετε τον αγώνα αυτό. Θα είμαι δίπλα σας πάντα σας ευχαριστώ πολύ» ανέφερε μεταξύ άλλων από το βήμα της σκηνής.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καταθέσει αγωγή εναντίον της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με αφορμή μερικές δηλώσεις της μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεσή του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts