Παγιδευμένοι: Κόβεται η σειρά τις Τετάρτες

Παγιδευμένοι: Αλλάζουν οι τηλεοπτικές μας Τετάρτες καθώς έρχονται μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου που θα αλλάξουν τις συνήθειές μας.

Με σημαντικές αλλαγές και μετακινήσεις έρχεται το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από την ερχόμενη εβδομάδα αρχής γενομένης από την Τετάρτη 19/10. Η πρώτη αλλαγή που θα γίνει είναι ότι για τις επόμενες Τετάρτες δεν θα δούμε νέα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι». Δεν αφαιρείται μέρα από τη σειρά όπως θα υπέθεταν πολλοί. Όπως μαθαίνουμε, λόγω των καθυστερήσεων που προκύπτουν για την έκδοση ειδικών αδειών που απαιτούνται για να γίνονται τα γυρίσματα σε φυσικούς χώρους, αναγκαστικά αυτά μένουν πίσω. Έτσι η σειρά θα πάρει μερικές μέρες «ανάσα» ώστε να μην λείψουν από το τηλεοπτικό κοινό τα νέα επεισόδια. Η σειρά μάλιστα κάνει εξαιρετική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και σίγουρα αποτελεί μία από τις εκπλήξεις της σεζόν που ο ΑΝΤ1 δεν έχει κανέναν λόγο να «κόψει».

Έρχονται οι «Σέρρες» και η «Γέφυρα»


Τι θα προβληθεί στη θέση της; Ο ΑΝΤ1 προχώρησε στην απόφαση να κάνει ειδικές προβολές σε επεισόδια δύο σειρών που φιλοξενεί στη συνδρομητική πλατφόρμα του, ΑΝΤ1+. Ο λόγος φυσικά και πρώτα από όλα για τις «Σέρρες», την κοινωνική, κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Έτσι, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 22.00 θα προβληθούν τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς. Ολόκληρη τη σειρά θα μπορούν οι τηλεθεατές να την απολαύσουν εγγραφόμενοι στην πλατφόρμα του καναλιού. Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 22.00 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της «Γέφυρας».

Πρόκειται για ένα ελληνικό noir που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα, με έντονο γεωπολιτικό χαρακτήρα. Στη «Γέφυρα», Ελλάδα και Τουρκία ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ, την ελληνική μεταφορά της σκανδιναβικής αστυνομικής σειράς «Bron/Broen», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει, ήδη, προσαρμοστεί σε έξι χώρες. Στην έβδομη, ελληνική εκδοχή, με πρωταγωνιστές τον Μπουράκ Χακί και τη Μαντώ Γιαννίκου, η αρχική ιστορία εμπλουτίζεται με στοιχεία πολιτικού θρίλερ και προσαρμόζεται στα ελληνοτουρκικά δεδομένα.

Νέα μέρα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου


Μία ακόμη σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμα του καναλιού έρχεται τις Πέμπτες. Το κανάλι καθιερώνει βραδιές σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου κάθε Πέμπτη στις 22.00. Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου οπότε και θα προβληθεί η ταινία «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Η Πέμπτη όμως είναι η μέρα που προστίθεται στο καλεντάρι του The 2night Show. Η βραδινή εκπομπή θα προβάλλεται πλέον Δευτέρα με Πέμπτη, και τις Πέμπτες μετακινείται μισή ώρα αργότερα, στις 12 τα μεσάνυχτα. Να θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει και την περσινή σεζόν, οπότε και είδαμε μεγαλύτερο δόση Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αλλάζει μέρα και ώρα ο Νίκος Χατζηνικολάου

Η δεύτερη σημαντική μετακίνηση στο πρόγραμμα του καναλιού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα znews.gr, είναι αυτή του Νίκου Χατζηνικολάου. Το «Ενώπιος ενωπίω» και το «Πρόσωπο με πρόσωπο» μετακομίζουν πλέον τις Κυριακές μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Viral Είδηση: Παγιδευμένοι: Σοφία Φαραζή: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και πώς το αντιμετώπισε

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts