Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων!»

Με το στόμα ανοιχτό μείναμε όταν διαβάσαμε τη δήλωση αυτή της παρουσιάστριας. Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της μητρότητας.  Η παρουσιάστρια μίλησε για τον χρόνο, τη μητρότητα, τη ζωή της και έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για πρώτη φορά…

Σε αγχώνει ο χρόνος που περνάει όσον αφορά το θέμα της μητρότητας;

Από τα 34 μου με αγχώνει και με έκανε να προβληματίζομαι κατά καιρούς, αλλά τώρα πια το διευθέτησα.

Τι εννοείς;

Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων. Απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν αναβάλει τη μητρότητα για λόγους προσωπικούς ή λόγους υγείας, σε γυναίκες που έχουν αποφασίσει πως θέλουν να αφιερώσουν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους στην καριέρα και γυναίκες που δεν είχαν την τύχη να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο και νιώθουν πως ο χρόνος περνάει. Η κρυοσυντήρηση σου εξασφαλίζει τη δυνατότητα να κάνεις παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία που μπορεί να θεωρείται δύσκολη. Για αυτό και πρέπει να γίνεται πριν από τα 40, όταν θέλεις να παγώσεις ουσιαστικά το χρόνο.

Άρα είσαι κοντά στο ενδεχόμενο να γίνεις μητέρα;

Για να το κάνω, σαφώς και θέλω και είναι μέσα στα πλάνα μου. Ήθελα να παγώσω το χρόνο τώρα που είμαι υγιής, παραγωγική και γόνιμη, έτσι ώστε αν χρειαστεί και δεν έχω φτιάξει τη ζωή μου μέσα στην επόμενη πενταετία να έχω αυτή την επιλογή, εφόσον το θέλω.

Διαβάστε επίσης:

«Χρύσωσε» τα μαγαζιά η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Δείτε πόσες χιλιάδες ευρώ κόστισε το σύνολο της

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts