Πειραματιστείτε με το μακιγιάζ και εντυπωσιάστε εκφράζοντας το προσωπικό σας στυλ!

Η αγαπημένη make up artist Καίτη Τομαζίνου, μαζί με την κόρη της Χαρά, δημιουργούν τα πιο φρέσκα και μοντέρνα looks. Στο ατελιέ τους στο Περιστέρι, μας δίνουν ιδέες να πειραματιστούμε έξυπνα και δημιουργικά με το μακιγιάζ μας.

Με κάποιες μικρές αλλαγές στη διαδικασία του μακιγιάζ μπορούμε να αναβαθμίσουμε τη βάση, δίνοντας περισσότερο χώρο αλλά και αυτοπεποίθηση, να πειραματιστούμε και να βγούμε λίγο από τα συνηθισμένα μας!


Η Καίτη και η Χαρά Τομαζίνου προτείνουν: πάντα χτενίζουμε τα φρύδια μας προς τα πάνω και έξω ανοίγοντας τα μάτια και δίνοντας στο βλέμμα ένα πιο όμορφο και αρμονικό κάδρο. Οι τελευταίες πινελιές στο μακιγιάζ απο μεγαλύτερη απόσταση αποκαλύπτουν λαθάκια και ανισορροπίες πολύ πιο αποτελεσματικά από τη λεπτομερή προσοχή κοντά στον καθρέπτη. Η βάση του μακιγιάζ είναι η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας και η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Έχοντας σαν οδηγό τις βασικές αλλά πολύτιμες συμβουλές, χτίζουμε σωστή βάση, έτοιμη να δεχτεί τους πιο τολμηρούς πειραματισμούς σε χρώματα και υφές. Το έντονο κραγιόν σε κοραλλί τόνους ή η πολύχρωμη μάσκαρα φέρνουν την καλοκαιρινή διάθεση στο πρόσωπό σας. Τολμηρό eyeliner, έντονη λάμψη και γεωμετρικά παιχνιδίσματα είναι όλα στοιχεία που, αν χρησιμοποιηθούν σωστά, μπορούν να εντυπωσιάσουν και να συναρπάσουν αρμονικά τοποθετημένα.


Ίσως, η ένταση και η πολυχρωμία να μοιάζουν μεγάλο ρίσκο αλλά στα σωστά χέρια, με εμπειρία και τεχνική μπορούν να αναδείξουν την προσωπική, μοναδική ομορφιά με εντυπωσιακό τρόπο και να κάνουν μεγάλη αίσθηση!

Η Χαρά Τομαζίνου βαδίζοντας στα βήματα της μητέρας της, με ακόμα πιο φρέσκια ματιά, με την όρεξη και το μεράκι που κληρονομεί, προσφέρει τις δικές της υπηρεσίες κάνοντας πλέον το μακιγιάζ οικογενειακή υπόθεση.

Μπορείτε να συναντήσετε την Καίτη και την Χαρά στο boudoir τους στο Περιστέρι (Ηροδότου 17, 12134). Θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τη δική σας προσωπική ομορφιά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts