Υιοθέτησε και εσύ το boho ανοιξιάτικο μακιγιάζ! Μάθε όλα τα tips από την make-up artist των επωνύμων

Η άνοιξη έχει κάνει την εμφάνισή της και η τάση που λατρεύεται στο beauty style είναι το boho chic. Το “Boho” είναι ένα στιλ που περιλαμβάνει ρούχα, αξεσουάρ, μαλλιά και μακιγιάζ εμπνευσμένα από vintage και έθνικ επιρροές. 

Η Χαρά Τομαζίνου βαδίζοντας στα βήματα της μητέρας της, Καίτης Τομαζίνου, με ακόμα πιο φρέσκια ματιά, με την όρεξη και το μεράκι που κληρονομεί, μας δίνει μερικά tips για να υιοθετήσουμε ένα boho make-up style, ένα look που δεν απαιτεί υπερβολές και που μπορεί να το επιλέξει κάθε γυναίκα που θέλει ένα ανάλαφρο και ανοιξιάτικο μακιγιάζ για κάθε ώρα της ημέρας! 

Αρχικά, στο boho στυλ διατηρούμε την φυσικότητά μας, επιλέγοντας μια διακριτική βάση. Συνεχίζουμε με το ρουζ  -σε ιδανική matte υφή- σε γήινους ή χρυσούς τόνους, καθώς το boho look απαιτεί ηλιοκαμένη όψη. 

Το επόμενο βήμα αφορά στις σκιές των ματιών. Εκεί παίζουμε με τα χρώματα! 

Τολμήστε να δοκιμάσετε τις αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων. Για παράδειγμα, το σμαραγδί, το μωβ, το τιρκουάζ, το σκούρο μπλε ή το λιλά μπορούν να δώσουν στο boho make-up μια όμορφη λάμψη.  

Επιπλέον, το συγκεκριμένο style απαιτεί juicy χείλη, που μπορούν να αναδειχθούν με κραγιόν ή lip gloss σε αποχρώσεις του ροζ, φούξια ή πορτοκαλί. Και φυσικά δεν παραλείπουμε την μαύρη μάσκαρα, δίνοντας έμφαση και ένταση στα μάτια μας. 

Παρ’ όλο που μοιάζει περισσότερο με ένα “χύμα” στυλ, δεν είναι. Στα σωστά χέρια αποτελεί ένα προσεγμένο και chic make-up, προσέχoντας την κάθε λεπτομέρεια και αναδεικνύοντας την προσωπική, μοναδική ομορφιά της κάθε γυναίκας.

Μπορείτε να συναντήσετε την Χαρά Τομαζίνου στο boudoir της στο Περιστέρι (Ηροδότου 17, 12134) και να αναδείξετε τη δική σας προσωπική ομορφιά με ανέμελες και άκρως ανοιξιάτικες πινελιές! 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts