Ποιος είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που ο αρραβώνας του έγινε viral; Τα talent shows και η συνεργασία με τον Μίμη Πλέσσα!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αρραβωνιάστηκε και το event έγινε viral.
Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου.
Ξεκίνησε μουσικές σπουδές από την ηλικία των 5 ετών, αφού έκανε μαθήματα πιάνου και τραγουδιού σε ωδεία.
Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην τηλεόραση ήταν στο ”Dream show” σε ηλικία 15 ετών:

Αποφοίτησε από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ολοκλήρωσε με άριστα τις σπουδές του στο πιάνο, το ακορντεόν, τα ανώτερα θεωρητικά, την ενορχήστρωση, τη σύνθεση και το κλασικό και σύγχρονο τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών και το Royal Schools of Music.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου, μιούζικαλ, κίνησης και σκηνικής παρουσίας.
Το 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική του δουλειά.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων με τους: Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Χατζηνάσιο, Κώστα Χατζή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χρήστο Δάντη, Μελίνα Ασλανίδου, Μελίνα Κανά, Γιώτα Νέγκα, Μίλτο Πασχαλίδη, Ελένη Δήμου, Ευρυδίκη, Ηρώ, Πάνο Μουζουράκη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Julie Massino κ.α..

Ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο «Διασκευές» φέρει την υπογραφή του Μίμη Πλέσσα, ο οποίος τον συνοδεύει στο πιάνο με την Ορχήστρα των Αισθήσεων, την οποία δημιούργησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το 2014.

Συμμετείχε στη «Μεγάλη Συνάντηση» του Μίμη Πλέσσα και του Κώστα Χατζή, οι οποίοι τον επέλεξαν ως ερμηνευτή των τραγουδιών τους στο Μικρό Παλλάς.
Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις ”Η σιωπή ΔΕΝ είναι χρυσός” (2019), ”Το χρυσό Αρισμαρί” (2017), ”Μόνο αν το Πιστέψεις”… (2016), ”Η Παριζιάνα” (2019)

Τα talent shows που έχει εμφανιστεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου:

Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην τηλεόραση ήταν στο ”Dream show” σε ηλικία 15 ετών. Αργότερα, το 2009 σε ηλικία 16 ετών εμφανίστηκε στο ”Ελλάδα έχεις ταλέντο”:

Ένα χρόνο αργότερα, συμμετείχε στις οντισιόν του ”X FACTOR”:

Το 2014 εμφανίστηκε στο ”The Voice of Greece”:

Η εντυπωσιακή πρόταση γάμου και η διαφορά ηλικίας τους

Ο γνωστός Κύπριος θεατρικός παραγωγός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση κι εκείνη είπε το “Ναι”! Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος εξαρχής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Η 22χρονη Ιλαείρα Ζήση κι εκείνος γνωρίστηκαν, όταν η Ιλάειρα παρακολουθούσε μαθήματά του. Και μπορεί η σχέση τους να κρατά μόνο λίγους μήνες, ωστόσο δε δίστασαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η εντυπωσιακή πρόταση γάμου έγινε στην Αράχωβα αρχές Ιανουρίου με τον θεατρικό παραγωγό να δημοσιεύει στο Instagram το χέρι της καλής του με το εκθαμβωτικό μονόπετρο.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου!

Ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να γίνει στις 28 Αυγούστου στην Κύπρο, ενώ παρόντες θα είναι και οι νονοί του γαμπρού, που είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγός του, Άντρη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts