Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις: Τα προβλήματα τώρα ξεκινούν για τους δύο μπαμπάδες

Ποιος Παπαδόπουλος: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά.

Ποιος Παπαδόπουλος: Τετάρτη 12/10

Τα προβλήματα αρχίζουν για τους δύο μπαμπάδες όταν αποφασίζουν να χειριστούν μαζί ένα θέμα συμπεριφοράς του Αλέξανδρου στο σχολείο. Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν ο Αλέξανδρος θα αποφασίσει να… εξαφανιστεί. Την ίδια στιγμή, η Μελίνα ανακαλύπτει την ενασχόληση της Περιστέρας με τα βιολογικά σαπούνια, τις κρέμες και τις κηραλοιφές και αποφασίζει να μοιραστεί κι αυτή μαζί της το δικό της πάθος για την αγγειοπλαστική. Ο παππούς όμως δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι η ενασχόληση της Μελίνας με τη δημιουργία κεραμικών είναι και τόσο αθώα και δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά μέχρι να την «ξεσκεπάσει»!

Ποιος Παπαδόπουλος: Πέμπτη 13/10

Ενώ ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Αλέξανδρος ψάχνουν απελπισμένα την εξαφανισμένη κότα της Περιστέρας σε όλη τη γύρω περιοχή, ο Αρίστος γνωρίζει περήφανα τον Θάνο στους φίλους του προσπαθώντας να τους αποδείξει ότι είναι μια πραγματική διάνοια! Γι’ αυτό θα φτάσει μέχρι και να ζητήσει από τον Θάνο να διορθώσει το κατεστραμμένο κινητό του Παύλου, το οποίο ο Θάνος δεν έχει την παραμικρή ιδέα πώς να το κάνει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μελίνα αποφασίζει να κάνει δώρο ένα σέξι νυχτικό στην Περιστέρα, χωρίς να ξέρει όμως ότι αυτή της η απόφαση θα τη φτάσει μέχρι την παλιά γειτονιά της Περιστέρας και θα τη φέρει αντιμέτωπη με έναν μεγάλο καβγά…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts