Ποιος Παπαδόπουλος: Οι δύο πατεράδες δίνουν συμβουλές για… σαρκικές σχέσεις και έρωτα! Γέλιο μέχρι δακρύων!

Ποιος Παπαδόπουλος: Απόψε στις 21:00 η ξεκαρδιστική συνέχεια της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ο Γιάννης μαθαίνει κατά λάθος ότι ο Αρίστος χούφτωσε την Περιστέρα και του ζητάει τα ρέστα, ενώ η Λίλα ανακοινώνει στην Μελίνα και την Περιστέρα ότι ο Παύλος, με τη δική της παρότρυνση φυσικά, αποφάσισε να γίνει ο αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος των βιολογικών προϊόντων της Περιστέρας στο delicatessen.

Ταυτόχρονα, μια παρεξήγηση -όταν το λάπτοπ του Αλέξανδρου κολλήσει σε ένα όχι και τόσο αθώο site- θα οδηγήσει την Μελίνα να αναγκάσει τους δύο πατεράδες να μιλήσουν για τον έρωτα και τις σαρκικές σχέσεις στον Θάνο.

Ασφαλώς χωρίς καμία επιτυχία… Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αλέξανδρος καταφέρνει να κάνει μια συμμαθήτριά τους, την Τζοάν, να την πέσει στον Θάνο, για να έχει ο ίδιος το πεδίο ελεύθερο με την Εριέττα.

Συντελεστές                                                    

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σπύρος Σπαντίδας, Νίκος Seymour Σταθόπουλος, Δημήτρης Δάρας, Ειρήνη Τσέλλου.

Στο ρόλο του παππού Θανάσηο Βασίλης Κολοβός

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts