Ποιο είναι το μυστικό της φύσης για βελούδινη και ματ επιδερμίδα;

Το νέο σαπούνι προσώπου από τη Natura Siberica, Kam-Chat-Ka της σειράς Detox Organics, μπορεί να κάνει θαύματα για τη λιπαρή επιδερμίδα με έντονη έκκριση σμήγματος. Με τη καινούργια του φόρμουλα με ηφαιστειακή τέφρα και wild wormwood, το Kam-Chat-Ka καθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς ερεθισμούς, με καταπραϋντική δράση. Βοηθάει το πρόσωπό σας να αποκτήσει τη βελούδινη ματ υφή που του αξίζει.  

Με 100% φυσικά συστατικά όπως λευκή άργιλο, ενεργό άνθρακα από μπαμπού και θαλασσινό αλάτι το Kam-Chat-Ka μπορεί να αλλάξει τη καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Χρησιμοποιήστε το βάζοντας μια μικρή ποσότητα σε καθαρά χέρια, και αφού κάνετε αφρό, απλώνετε στο πρόσωπο με ελαφρές κινήσεις. Τέλος ξεπλένετε με άφθονο νερό. Για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες η χρήση του συνιστάται 3 φορές την εβδομάδα, ενώ για κανονικές, μικτές και λιπαρές η καθημερινή.

Η καινοτόμος εταιρία της Natura Siberica ιδρύθηκε το 2007 από τον Andrey Trubnikov και βασίζεται στη χρήση και αξιοποίηση φυτών που ευδοκιμούν συγκεκριμένα στην έρημο της Σιβηρίας και της Άπω Ανατολής. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών των φυτών είναι ότι επέζησαν από την Εποχή των Παγετώνων και ήταν σε θέση να ευδοκιμήσουν σε δύσκολες συνθήκες. τα φυτά αυτά, κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες, έχουν αναπτύξει ειδικά χαρακτηριστικά τα οποία βοηθούν ιδιαίτερα στη βελτίωση της συνολικής κατάστασης της υγείας μας και το πιο σημαντικό, να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.. Όλα αυτά εξηγούν γιατί η φήμη των καλλυντικών προϊόντων από την Natura Siberica μέσα σε λίγα μόνο χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται η κορυφαία εταιρεία καλλυντικών στη Ρωσία και τα προϊόντα της πωλούνται στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, την Αμερική, την Ιαπωνία, τη Ρωσία, την Τουρκία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και την Ισπανία. 

Ανακαλύψτε αυτό και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Detox Organics αλλά και τη Natura Siberica στην Ελλάδα εδώ:

https://tinyurl.com/9dxvmpek

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts