Πολιτική συμπόρευση του νεοσύστατου κόμματος «Ελεύθεροι Ξανά» με τον πολιτικό φορέα ΑΜΕΑ

Την πολιτική τους συνεργασία ανακοίνωσαν ο Φαίδων Βόβολης, πρόεδρος του κόμματος «Ελεύθεροι Ξανά» και ο Ιωάννης Κοντογιάννης, πρόεδρος του πολιτικού φορέα ΑΜΕΑ. 
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσαν σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου, οριστικοποίησαν ουσιαστικά την πρόθεσή τους για την από κοινού πλεύση των δυο αυτών κοινωνικών – πολιτικών φορέων στις επερχόμενες εκλογές αναφέροντάς ότι: 

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, έχοντας ως βάση το ήθος, την ανθρωπιά, την ειλικρίνεια, την αμεσότητα, την αρετή, την αξιοπρέπεια και όλα εκείνα τα στοιχεία που δημιουργούν την ειδοποιό διαφορά. 

Θα σταθούμε από κοινού έναντι σε ένα μέτωπο εθνομηδενιστών που βάλλουν συνεχώς κατά του Ελληνισμού και θέτουν σε επικίνδυνες δοκιμασίες την ελευθέρια, την υγεία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εθνική μας ανεξαρτησία.

Ο αγώνας αυτός είναι για μας μονόδρομος για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος και για μια ποιότητα ζωής αντάξια του Ελληνικού έθνους. 

Ένας αγώνας ικανός να προσφέρει στην Ελληνίδα και τον Έλληνα όλα αυτά που μονομερώς του έχουν απολέσει.

Ήρθε η στιγμή να αισθανθούμε περήφανοι για την Ελλάδα, που επιμένει, αγωνίζεται και κερδίζει.

Την Ελλάδα που μας ενώνει και μας εμπνέει».

 Κοινό Γραφείο Τύπου

 Ελεύθεροι Ξανά – ΑΜΕΑ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts