Πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» αποκαλύπτει ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικές ουσίες

O Στέφανος Μιχαήλ γνωρίζει μεγάλη αναγνώριση μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές του Αντρέα Γεωργίου…
Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του «Τατουάζ», ο Στέφανος Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Άγγελο Κωνσταντουλια και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει δοκιμάσει ναρκωτικές ουσίες. «Στο παρελθόν ναι, όχι τα λεγόμενα σκληρά, αλλά έχω δοκιμάσει. Κάνναβη για παράδειγμα. Βέβαια πλέον είμαι ξεκάθαρα κατά της χρήσης. Ωστόσο, βλέπεις πως ακόμη κι αυτά υπάρχει λόγος που τα απαγορεύουν. Κάποιοι πλουτίζουν, κάποιοι πάνε φυλακή και κάποιοι σκοτώνονται από αυτά».
Τα τελευταία χρόνια, ο Στέφανος Μιχαήλ γνωρίζει μεγάλη αναγνώριση μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές του Αντρέα Γεωργίου. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν την έχει ψωνίσει με τις επιτυχίες των τελευταίων ετών, ο Κύπριος ηθοποιός απάντησε: «Δεν έχω χάσει ποτέ τον εαυτό μου για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Όταν βλέπω τον κόσμο να με σταματάει για να βγάλει φωτογραφίες και να εκδηλώσει την αγάπη του, το θεωρώ τη μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν καλλιτέχνη. Γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αρέσεις, ότι κάνεις σωστά τη δουλειά σου και επιπρόσθετα εγώ χαίρομαι διότι έχω διαπιστώσει ότι ο κόσμος με αναγνωρίζει και για το ήθος μου. Για τον Στέφανο, όχι για τον Αλέξανδρο ή για τον Νεκτάριο ως ρόλο. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα».

https://www.instagram.com/p/BxJ-xneni8e/?utm_source=ig_embed
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts