Πόλεμος Ουκρανία: «Γροθιά στο στομάχι» το μήνυμα του Σβιτάιλο – Η στήριξη από τη Ναταλία Γερμανού

Όλα άλλαξαν με την κήρυξη του πολέμου στην Ουκρανία με τον πλανήτη να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα όσα συμβαίνουν εκεί.

Φυσικά, πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες εκφράζουν δημόσια την τοποθέτησή τους σε αυτή τη σύρραξη και ανάμεσά τους είναι και εκείνοι που κάνουν επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα. Όπως ο Ιβάν Σβιτάιλο, πρωταγωνιστής στην παράσταση Moby Dick που ανεβαίνει στο Ίδρυμα Ωνάσης αυτόν τον καιρό.

Ο ηθοποιός και χορευτής έχει γεννηθεί στη Γιάλτα της Κριμαίας που βρίσκεται στα νότια της Ουκρανίας και εννοείται πως εκεί βρίσκονται πολλά μέλη της οικογένειάς του, στενοί αλλά και πιο μακρινοί συγγενείς.

Είναι λοιπόν απόλυτα φυσιολογικό να έχει μεγαλύτερη αγωνία από όλους τους υπόλοιπους για το τι μέλλει γενέσθαι στην Ουκρανία μετά την εισβολή Ρωσικών στρατευμάτων στη χώρα.

Ο ίδιος, θέλησε να σχολιάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία με μία ανάρτηση που αποτελεί “Γροθιά στο στομάχι”.

Ανέβασε μία φωτογραφία όπου ένα ζευγάρι το οποίο μάλιστα έχει αποκτήσει παιδί, είναι μισό Ουκρανικό, και μισό Ρωσικό. Εκείνη είναι Ρωσίδα και εκείνος Ουκρανός όμως δείχνουν να αδιαφορούν με μία γνωστή… χειρονομία για ό,τι συμβαίνει μεταξύ των πολιτικών αποφάσεων. Δείχνουν έτσι ότι οι δύο λαοί, δεν έχουν να χωρίσουν απολύτως τίποτα.

Στην ίδια ανάρτηση, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει το σχόλιό της. “Ivan σε έχω πολύ στο μυαλό μου αυτές τις μέρες. Δύναμη και κουράγιο στους ανθρώπους σου στην πατρίδα” έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια και κέρδισε μία κατακόκκινη καρδιά από τον Ιβάν Σβιτάιλο ο οποίος δεν θέλησε να κάνει άλλο σχόλιο κάτω από το δικό της.


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts