Πώς Snik και Light έβγαλαν άπειρα χρήματα λίγες ώρες μετά τον τσακωμό στα Mad Awards

Ο Snik και ο Light κατάφεραν να διαλύσουν τα βραβεία Mad Awards 2022 και να δημιουργήσουν εικόνες χάους, πρωτόγνωρες και πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα.
Μπορεί καλλιτέχνες όπως είναι η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Αλκαίος να μην εμφανίστηκαν καν στη σκηνή των βραβείων και να έφυγαν άρον άρον όμως αυτοί την έκαναν τη δουλίτσα τους.
Και πιστέψτε μας, καθόλου δεν τους ενδιαφέρει που ανακοινώθηκε ότι τα act τους δεν θα προβληθούν στον αέρα του Mad και του Mega καθώς λίγες ώρες μετά τα σκηνικά έχουν βγάλει τόσα χρήματα που ούτε οι ίδιοι δεν το πίστευαν.
Το beef τους είναι παλιό και δεν είναι κάτι καινούργιο και έχουμε ξαναδεί τους δυο τους να τσακώνονται είτε διά ζώσης είτε μέσω των social media.


Viral είδηση: Ποιος είναι ο Snik, ο Light και ο Trannos που όλη η Ελλάδα ασχολείται μαζί τους;

Τόσο ο Light όσο και ο Snik είχαν δικά τους συνεργεία στα Mad VMA 2022 που μαγνητοσκοπούσαν κάθε κίνησή τους -πράγμα που από την αρχή ήταν ύποπτο- και δεν είναι λίγοι που υποστηρίζουν ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο και ήταν όλο στημένο.
Εμείς έχουμε να παραθέσουμε τα εξής; Πόσο τυχαίο είναι ότι και οι δύο σήμερα όλη μέρα ανακοινώνουν τα νέα τους τραγούδια και άλμπουμ; Σήμερα που όλοι είναι πάνω από τα account τους για να δουν τι θα ποστάρουν;
Πόσο τυχαίο είναι που ο Snik μας δείχνει στο Instagram τους 603k που μπήκαν σήμερα μόνο και μόνο για δουν τα stories του και γράφει: «Μία εβδομάδα με αγαπάνε, μία εβδομάδα με μισούν. Και τις δύο βδομάδες πληρώνομαι»;

Ο Light από την άλλη, πασάρει καινούργιο βίντεο από το ξύλο στα Mad και αν πατήσεις στο Link μόνο βίντεο από τα Mad δεν βλέπεις αλλά το κομμάτι του στο Spotify που έχει εκτοξευτεί σαν πύραυλος!

Τα πρωινάδικα που οι ίδιοι κράζουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν είναι αυτά που σήμερα κατάφεραν να τους φτάσουν ψηλά, να τους δώσουν views, streams και λεφτά, πολλά λεφτά!

Οι καβγάδες πουλάνε πολύ και το ξέρουν καλά!

Τροφή για σκέψη: Έχετε αναρωτηθεί άραγε πώς πληρώνουν τους αμέτρητους μπράβους που κουβαλάνε μαζί τους σε κάθε τους έξοδο;

Δείτε βίντεο με τον καβγά τους στα Mad:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts