Ριάλιτι, σειρές, παντού κρούσματα κορονοϊού και ένα ποτήρι κρασί για Παρασκευή βράδυ

Είναι το πρώτο μου άρθρο εδώ στο magazinomou.gr.
Μέσα από εδώ, από σήμερα, θα μιλάμε για τα πάντα και θα σχολιάζω μαζί σας ότι γίνεται στην TV.

Παρασκευή βράδυ απόψε και εκεί που νόμιζες ότι θα δεις το live του Dancing with the stars, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Λόγω κρουσμάτων κορονοϊού το λαμπερό σόου του Star δεν βγήκε στον αέρα, όπως δεν βγήκαν και πολλές από τις αγαπημένες σου σειρές.

Λογικό. Παρασκευή βράδυ δεν έχει ούτε Σασμό, ούτε Γη της Ελιάς, ούτε Άγριες μέλισσες.

Η εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους στο Open, με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο έγινε πρώτο trend στο Twitter και είναι λογικό καθώς αν κάνεις ένα ζάπινγκ τα λοιπά κανάλια παίζουν ξένες ταινίες. Είναι άλλωστε και μία πολύ αξιόλογη εκπομπή! Και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Οφείλω να ομολογήσω ότι από πέρσυ λατρεύω να βλέπω τις νέες σειρές της ΕΡΤ και πολύ περισσότερο τη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για να το δω την ώρα της προβολής τους ωστόσο το ERTFLIX ήρθε για να μείνει στη ζωή μου.

Όσο περνούν τα χρόνια έχω βαρεθεί λίγο πολύ τα ριάλιτι αλλά το Survivor δεν το χάνω.

Αρχίζει βέβαια να με προβληματίζει και το ενδεχόμενο να μην προβάλλονται ούτε τις υπόλοιπες ημέρες οι αγαπημένες μου σειρές λόγω covid καθώς ήδη οι Άγριες μέλισσες, πετσοκόπηκαν από τον ΑΝΤ1 καθώς λόγω κορονοϊού υπήρχαν προβλήματα στα γυρίσματα.

Παρασκευή βράδυ λοιπόν και με ένα ποτήρι κρασί στο ένα χέρι και το τηλεκοντρόλ στο άλλο δεν έχω τι να δω και η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά που γίνονται δεν υπάρχει και η όρεξη!

Σας στέλνω ένα γλυκό φιλί και αναμένω να σχολιάζω εδώ μαζί σας από Δευτέρα τα επεισόδια των αγαπημένων μας σειρών και τηλεοπτικών προγραμμάτων! Προς το παρόν πάω να πω…. Ένα τραγούδι ακόμα και να απολαύσω το κρασί μου!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts