Ριφιφί Ψυχικό: Η κατάθεση της Καμπουρέλη και η νέα εξέλιξη στην υπόθεση

Ριφιφί Ψυχικό: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος Βασίλης Γκουρούσης, που κατηγορείται για το ριφιφί σε 4 θυρίδες σε τράπεζα του Ψυχικού.

Ο 58χρονος άνδρας κατά την απολογία του αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ φέρεται να εστίασε στην αποδόμηση του βασικού επιβαρυντικού στοιχείου σε βάρος του, που δεν είναι άλλο από το δείγμα γενετικού υλικού που βρέθηκε στο εσωτερικό μιας εκ των παραβιασμένων θυρίδων.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι το δείγμα dna που βρέθηκε δεν είναι καθαρό, αλλά μικτό, δηλαδή ότι εκτός από τα δικά του στοιχεία, εντοπίστηκε δείγμα ακόμη δύο προσώπων. Πρόκειται για το γενετικό υλικό της ιδιοκτήτριας της ιδιοκτήτριας της θυρίδας και ενός ακόμη αγνώστου ατόμου. Ταυτόχρονα, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι εντός του θησαυροφυλακίου δεν υπάρχει κύκλωμα παρακολούθησης, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα, τι ακριβώς έχει συμβεί.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts