Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα για long weekend στη Βουλιαγμένη

Η ιδανική απόδραση απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

Το ξενοδοχείο Somewhere boutique Vouliagmeni επέλεξαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα για ολιγοήμερες διακοπές.

Ανεβαίνοντας τα σκαλιά στο νούμερο 1 της οδού Αγίου Παντελεήμονος, το πρώτο πράγμα που πιθανότατα θα συναντήσεις είναι δύο ξύλινα ποδήλατα που περιμένουν τους αναβάτες τους δίπλα από την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Η φιλοσοφία του Somewhere αποτυπώνεται πλήρως στα δωμάτιά του: 11 στο σύνολο (8 front view σουίτες, 2 πλαϊνά corporate rooms και το εντυπωσιακό penthouse του τρίτου ορόφου με την πανοραμική θέα του κόλπου), ξεχωρίζουν όλα για τη λιτή και μοντέρνα διακόσμησή τους.

Ακόμα πάντως κι αν δεν μείνεις στο Somewhere Boutique Hotel Vouliagmeni, μπορείς να απολαύσεις το νέο brunch concept ευφάνταστων γευστικών συνδυασμών, του Chef Κωνσταντίνου Γόντικα σε συνεργασία με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Αλέξια Σταματοπούλου.

Η ιδανική απόδραση δεν χρειάζεται να είναι πολυήμερη. Μπορεί να κρατήσει μόνο μια βραδιά, ένα διήμερο ή ένα σαββατιάτικο.

https://somewhere-hotels.com/vouliagmeni/
https://www.lutetia-bistro.gr

Για κρατήσεις καλέστε στο: 210 96 70000

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts