Σάλος με την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου! Φήμες για πάρτι-βόμβα κορονοϊού σε βίλα

Άνω κάτω η εγχώρια showbiz με δημοσιεύματα που θέλουν τη μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, από τον πρώτο γάμο της με τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα να είναι η 26χρονη φοιτήτρια που διοργάνωσε το περίφημο «πάρτι κορονοϊού» σε πολυτελή βίλα στο Πανόραμα!

Η πληροφορία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αναφέροντας ότι η όμορφη φοιτήτρια Νομικής στο πανεπιστήμιο City του Λονδίνου διέσπειρε τον κορωνοϊό στην ελίτ της Θεσσαλονίκης, «έσκασε» σαν βόμβα στα σαλόνια της high society της πόλης.

Από εκείνη τη στιγμή πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι απόρησαν με την επιπόλαιη και συνάμα επικίνδυνη πράξη που καταλογίστηκε στη νεαρή, πολλώ δε μάλλον τη στιγμή που η διάσημη μητέρα της έχει κρατήσει ως τώρα υποδειγματική στάση όσον αφορά την τήρηση των μέτρων κατά του Covid-19!

Έως drive in συναυλία πραγματοποίησε στη Γλυφάδα, μεταδίδοντας το μήνυμα ότι είναι δυνατό να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους εκδηλώσεις, αρκεί να εφαρμόζονται και τα απαραίτητα μέτρα κοινωνικής απόστασης! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, όλα άρχισαν λίγο αφότου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από το Λονδίνο όπου διαμένει για σπουδές η πρωτότοκη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία λατρεύει την pop art τέχνη και έχει ήδη κάνει μια αντιπροσωπευτική σειρά έργων. Όμως, αντί να μπει σε καραντίνα για διάστημα 14 ημερών, φέρεται ότι διοργάνωσε… πάρτι στην πολυτελή βίλα της στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με καλεσμένη την «αφρόκρεμα» της πόλης -μεταξύ των οποίων και γόνοι πλούσιων οικογενειών- για να… γιορτάσουν την επιστροφή της στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας!

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι λίγες ώρες μετά το πάρτι η 26χρονη παρουσίασε υψηλό πυρετό και πήγε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού στο οποίο βρέθηκε θετική, όπως συνέβη και με πολλούς από τους καλεσμένους της. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα του διαδικτύου κατέληγαν στο ότι οι υγειονομικές Αρχές έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να ιχνηλατήσουν τις επαφές της νεαρής, στην οποία επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας.

Η 26χρονη φοιτήτρια Νομικής πέρασε όμως στην αντεπίθεση και αρνείται με σθένος τις κατηγορίες. Υποστηρίζει ότι ουδέποτε διοργάνωσε πάρτι με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, κατά τη διάρκεια του οποίου μετέδωσε τον ιό στους καλεσμένους της. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της Τέλος Αγαπηνός, η εντολέας του βρισκόταν στο Λονδίνο κατά τις ημερομηνίες που φέρεται ότι διοργάνωσε τις δεξιώσεις που της καταλογίζονται. Μάλιστα, όταν η 26χρονη επέστρεψε στην Ελλάδα, την 1η Ιουνίου, υποβλήθηκε σε τεστ και οι Αρχές τη διαβεβαίωσαν ότι έχει αντισώματα της ασθένειας, από την οποία είχε νοσήσει και είχε θεραπευτεί πριν από έναν μήνα, όσο δηλαδή βρισκόταν ακόμη στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η οικογένεια της 26χρονης Χριστιάνας, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, υποστήριξε από την πλευρά της ότι με το που έφτασε στην Ελλάδα η νεαρή υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού σε ιδιωτικό εργαστήριο, το οποίο βγήκε αρνητικό. Ωστόσο, τρεις μέρες μετά και με παρότρυνση του πατέρα της προέβη σε μοριακό έλεγχο, που έδειξε ελάχιστο ιικό φορτίο κορονοϊού. Έπειτα από αυτό, ολόκληρη η οικογένεια τέθηκε σε καραντίνα, ενώ όλα τα μέλη της υποβλήθηκαν σε τεστ που βγήκαν αρνητικά.

Γεύμα με φίλους

Σύμφωνα με την οικογένεια, ούτε πρόστιμο από τον ΕΟΔΥ επιβλήθηκε ούτε το παιδί τους έκανε πάρτι ή διακοπές το τριήμερο στη Χαλκιδική, όπως επίσης αναφέρθηκε. Οπως είπαν, προτού βγουν τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου, στο σπίτι της 26χρονης γευμάτισαν τέσσερις φίλες, αλλά και φίλοι της. Όμως, και αυτών τα τεστ βγήκαν αρνητικά.

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους, όπως και το δικό μου» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Πηγή: Espresso

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts