Σήμερα το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Γιώργο Παπαζήση

Ο αγαπημένος όλων, Γιώργος Παπαζήσης άφησε την τελευταία του πνοή, στα 80 του χρόνια, μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο αγαπημένος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήταν καταβεβλημένος. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη τους οικείους του αλλά και όλους όσους τον αγάπησαν μέσα από το έργο του.

“Πάλεψε 3,5 χρόνια σαν παλικάρι”, είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου λίγες ώρες μετά το θάνατό του στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ. Η γνωστή ηθοποιός που έζησε μια ζωή – 42 χρόνια – μαζί  του και απέκτησαν μαζί ένα γιο τον Δημήτρη, “λύγισε” σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις  5 το απόγευμα στη Μητρόπολη Κηφισιάς (Άγιος Δημήτριος). Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα σε κοινωφελή οργανισμό.

Διαβάστε επίσης:

Μεσογειακός Κυκλώνας στην Ελλάδα – Τελευταία ενημέρωση!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts