Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο λόγος που σκέφτεται να κινηθεί νομικά μετά την κηδεία της μητέρας της, Μίνας!

Από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου γνώρισε την ορφάνια και βυθίστηκε στο απόλυτο πένθος με τον χαμό της μητέρας της, Μίνας.

Η κυρία Μίνα, όπως είχε παραδεχτεί και μέσα από μία εξομολόγησή της σε βίντεο που είχε ανεβάσει στο youtube η Σίσσυ, έπασχε από σοβαρή μορφή λευχαιμίας και τους τελευταίους μήνες έδινε την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της με γενναιότητα και δύναμη.

Ο αγώνας όμως ήταν άνισος και η μητέρα της όμορφης παρουσιάστριας άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή, φέρνοντας τα πάνω κάτω στη ζωή της οικογένειάς της.

Χθες, Κυριακή (6/2) συγγενείς και φίλοι την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία, με τη Σίσσυ και τον αδελφό της Γιάννη να είναι οι τραγικές φιγούρες καθ’ όλη τη διάρκεια της κηδείας, όπως βέβαια και ο πατέρας τους που έχασε το στήριγμά του.

Σήμερα, η Σίσσυ Χρηστίδου αφού ευχαρίστησε από τα social media όλους όσοι τής συμπαραστάθηκαν σε αυτόν το βαρύ πένθος της, θέλησε να απευθυνθεί και προς εκείνους που δεν σεβάστηκαν αυτές τις δύσκολες για την ίδια και την οικογένειά της στιγμές.

Με ένα λιτό μήνυμα, η παρουσιάστρια προειδοποίησε:

«Ομολογώ πως με θλίψη, μόλις ενημερώθηκα ότι παρά τη θέληση και τη συναίνεσή μας, χθες 6/2, στην κηδεία της μητέρας μου, πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών αυτών των τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας.
Με το παρόν, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στην δημοσίευση του υλικού αυτού. * Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Ευχαριστώ για την κατανόηση».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts