Σαντορίνη: Εκτός ελέγχου οι παρανομίες. Θα χτίσετε παντού;

Δυστυχώς η παρανομία συνεχίζεται κανονικά και κανείς δεν αντιδρά! Οι συγκεκριμένες εικόνες είναι τραβηγμένες στην περιοχή της Οίας- κόκκινο βουνό, στη Σαντορίνη εντός Α΄ζώνης και εντός του καταφυγίου άγριας ζώνης όπου απαγορεύεται ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ η δόμηση.

Στο εν λόγω σημείο διακρίνεται με ευκολία η ανθρώπινη παρέμβαση. Αξίζει να σημειωθεί πως ουδέποτε υπήρξε σπηλιά στο σημείο παρά μόνο φωλιές αγριοκούνελων τα οποία φυσικά και εξοντώθηκαν. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες η καταστροφή έχει και συνέχεια και το κακό δεν σταματά εδώ.

Πρόσφατα, περιφράχθηκε και το υπόλοιπο κομμάτι της πλαγιάς με συρματόπλεγμα και η παραμόρφωση του τόπου συνεχίζεται προφανώς με την ανοχή κάποιων ή όλων των τοπικών παραγόντων αφού όποτε έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία για τις παράνομες εργασίες στο χώρο οι εργάτες εξαφανίζονται ως διά μαγείας σε χρόνο dt.

Οι κάτοικοι της Σαντορίνης έχουν αρχίσει να ενοχλούνται και να αντιδρούν με όλα αυτά που συμβαίνουν στο νησί τους. Όχι όμως όλοι, ίσως κάποιους τους βολεύει αυτή η κατάσταση.

Δείτε τις εικόνες:

image_1

image_2

image_3

image_4

image_5

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts