«Σας το λέω, είναι απλά στα π@π@κια τους» – Αμηχανία με το σχόλιο του Θάνου Καλλίρη στον αέρα του Στούντιο 4

Την Παρασκευή 12/5 ο Θάνος Καλλίρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον τραγουδιστή να κάνει αποκαλύψεις και εξομολογήσεις για την καριέρα, που έχει χαράξει στην ελληνική μουσική βιομηχανία και που μέχρι σήμερα συνεχίζει!

Ο ίδιος γνώρισε τεράστια επιτυχία, φτάνοντας στο γνωστό ”πικ” της καριέρας του, ωστόσο έχει να θυμάται και στιγμές, που τα πράγματα δεν ήταν ίδια για την πορεία του στη μουσική!

Μάλιστα ο Θάνος Καλλίρης υπογράμμισε, πως τα χρόνια, που αποστασιοποιήθηκε δεν είδε δίπλα του άτομα, που είχε βοηθήσει ο ίδιος παλιότερα και που σε τελική ανάλυση είχαν τη δυνατότητα να του συμπαρασταθούν.

Η απογοήτευση του Θάνου Καλλίρη από πρόσωπα της showbiz
«Την εποχή που εγώ είμαι εντελώς top, τους φέρθηκα πάρα πολύ σωστά και τίμια. Δεν μου φέρθηκαν αντίστοιχα, όταν αυτοί πέρασαν αυτό το σκαλοπάτι. Στον απολογισμό είχα διαβάσει, ότι στον δρόμο προς τα επάνω θα συναντήσεις ανθρώπους φέρσου τους καλά, γιατί θα τους συναντήσεις στον δρόμο στο κατέβασμα. Δεν ισχύει, σας το λέω πραγματικά, γιατί είναι απλά στα παπάκια τους.

Υπάρχει καλοί άνθρωποι και κακοί άνθρωποι. Μπορεί να είσαι ο χειρότερος και να κατέβεις και να σε βοηθήσουν είναι ποιους θα συναντήσεις και τι άνθρωποι είναι αυτοί», είπε ο Θάνος Καλλίρης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »