Σασμός: Έχετε δει πόσο όμορφη είναι η σύζυγος του Παντελή, του καφετζή του χωριού;

Σασμός: Ο Στάθης Μαντζώρος υποδύεται τον κουτσομπόλη καφετζή του χωριού όπου διαδραματίζεται ο Σασμός στο Ρέθυμνο και αποκάλυψε σε συνέντευξή του πρώτη φορά: «Η σύζυγός μου είναι γυμνάστρια, ασχολείται με τη γυμναστική αλλά αγαπάει πάρα πολύ το θέατρο.»!

Και ανέφερε πώς γνωρίστηκαν: «Γνωριζόμασταν, ήρθαμε πιο κοντά και ξεκινήσαμε να κάνουμε την οικογένειά μας. Και τη διεκδίκησα, και έρωτας με την πρώτη ματιά ήτανε. Ήταν έντονο και το ακολούθησα»!

Ο Στάθης με την σύζυγό του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, δύο αγοράκια!

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είχε πει ο τηλεοπτικός Παντελής: Ο τηλεοπτικός Παντελής της σειράς Σασμός, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έγινα πατέρας στα 38. Το πήρα μεγάλος απόφαση. Έχω δύο παιδιά, αγόρια και τα δύο, 9 και 6 ετών. Στο πρώτο παιδί, στον Γιάννο, υπήρχε το άγχος γιατί ήταν όλα άγνωστα. Έγινα και αγχωτικός και υπερπροστατευτικός. Όταν γεννήθηκε ο Αλέξανδρος τα πράγματα ισορρόπησαν».

Και είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας του πρωτότοκου γιου του: «Όταν ο πρώτος γιος μου ήταν μικρός, νομίζω δύο ετών, έπαθε εγκολεασμό και το παιδάκι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Μέχρι να τον πάω στο Παίδων – να είναι καλά οι γιατροί εκεί που τον βοήθησαν και επανήλθε – ζορίστηκα πάρα πολύ. Τέλος καλό, όλα καλά. Αυτή ήταν μια έντονη εμπειρία, δυσκολεύτηκα, έκανα προσευχές, δεν μπορείς να καταλάβεις τι πέρασα εκείνη την ημέρα. Το έντερο του παιδιού επανήλθε μόνο του. Πιστεύω στον Θεό, είναι κάτι που το θέλω στη ζωή μου».

Δείτε την κούκλα σύζυγό του στο βίντεο που ακολουθεί:

Viral Είδηση: Μαρτίδης: Η ηλικία του Κουράκου από τη Γη της ελιάς, η κόρη και ο τραγουδιστής μπαμπάς του

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts