Σασμός: Αργυρώ σε Μαθιό: «Ο Αστέρης έχει πεθάνει για εμένα, αυτό να του πεις»

Σασμός: Η Αργυρώ ούτε στα μάτια της δεν θέλει να δει τον Αστέρη ο οποίος σκότωσε τον αδερφό της, Πετρή.
Ο Μαθιός στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, έπειτα από τεράστια πίεση που δέχεται από τον αδερφό του στην φυλακή αποφασίζει να συναντήσει την Αργυρώ στην και να της πει όλα όσα του είπε ο Αστέρης να της μεταφέρει.

Ο Μαθιός λοιπόν απόψε έχει να σηκώσει ένα πολύ τεράστιο βάρος. Την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Επισκέπτεται την Αργυρώ στο ξενοδοχείο, για να της πει ότι ο Αστέρης ζήτησε να τη δει. Η Αργυρώ τον διώχνει κακήν κακώς και ο Μαθιός της το ζητάει σαν αντάλλαγμά που της έσωσε τη ζωή.

Εκείνη είναι ξεκάθαρη απέναντί του και του λέει ότι ο Αστέρης είναι νεκρός γι’ αυτήν και δεν υπάρχει πια. Θα καταφέρει άραγε ο Μαθιός να την πείσει να τον επισκεφθεί στις φυλακές και αν ναι πως θα τον αντιμετωπίσει η Αργυρώ; Το μόνο σίγουρο για αυτήν, είναι πως μπροστά της θα δει τον φονιά του αδερφού της, που κάποτε κάνανε όνειρα μαζί και τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Δείτε τα βίντεο:

Δείτε τι είπε η Σεμίνα σήμερα στο Happy Day ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »