Σασμός: Εριέττα Μανούρη: «Η Σεμίνα θα μιλησει και θα δώσει ελαφρυντικά στον Αστέρη»

Σασμός: Η Εριέττα Μανούρη, η οποία υποδύεται την Σεμίνα στη σειρά του Alpha, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και έδωσε δυνατό spoiler.

Εκεί που περιμέναμε τη Σεμίνα να μιλήσει στην Αργυρώ και να πει πως έγινε ο φόνος του αδερφού της του Πετρή από τον Αστέρη, έφυγε από την Κρήτη, μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Πετρή, όμως όπως η ίδια αποκάλυψε θα επιστρέψει στη σειρά Σασμός.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως ενώ πήρε τηλέφωνο την Αργυρώ για να συναντηθούν και να της κάνει την αποκάλυψη σχετικά με το φονικό, κάτι τέτοιο δε συνέβη αφού δεν εμφανίστηκε ποτέ στο κανονισμένο τους ραντεβού.

Η Εριέττα Μανούρη λοιπόν ανέφερε στην εκπομπή Happy Day που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή:
«Κι εγώ τα ίδια νεύρα έχω με τη Σεμίνα. Δυστυχώς αυτό το κορίτσι δε μίλησε, αλλά πιστεύω και από όσο ξέρω θα μιλήσει και θα πει τι έγινε. Δε θα επικοινωνήσει από μακριά και θα επιστρέψει σε πολύ κομβικό σημείο της σειράς για να δώσει φως στα πράγματα. Θα τη ψάξουν οι Αρχές, θα έρθουν σε επαφή και έτσι θα επιστρέψει η Σεμίνα»!

Και πρόσθεσε στη συνέχεια αποκαλύπτοντας τι θα γίνει στη συνέχεια: «Ό,τι κι αν πει η Σεμίνα, μπορεί να δώσει ελαφρυντικά στον Αστέρη όσον αφορά στο κομμάτι της δίκης. Στο συναισθηματικό κομμάτι της Αργυρώς το αποτέλεσμα δεν αλλάζει».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts