Σασμός: Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτό των νέων ηρώων

Σασμός: Η αγαπημένη σειρά του Alpha την ερχόμενη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα και οι φαν της περιμένουν πώς και πώς να δουν τα πρώτα πλάνα του β’ κύκλου.

Από την ημέρα που ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος και για όλο το καλοκαίρι, σας μεταφέραμε όλα τα spoilers που κυκλοφορούσαν και συνεχίζουν να κυκλοφορούν για όσα πρόκειται να δούμε, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους νέους ήρωες που πρόκειται να μας απασχολήσουν στον Σασμό, ο οποίος εκτυλίσσεται στην Κρήτη.
Ο Στέλιος Μάινας, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Δημήτρης Αλεξανδρής και η Γιώτα Φέστα θα είναι οι τέσσερις νέοι πρωταγωνιστές της σειράς που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, ο Alpha άρχισε να δημοσιεύει την επίσημη φωτογράφιση των τεσσάρων ηρώων που για λίγο, ειδικά στα πρώτα επεισόδια όπου θα τους δούμε, θα κλέψουν την παράσταση.

Η Γιώτα Φέστα υποδύεται την Αμαλία, πρώην σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη. Είναι εισαγγελέας στο επάγγελμα. Ο Μάνος Πετούσης θα είναι ο σύζυγός της ο οποίος φυσικά θα αναστατωθεί από την ξαφνική εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη που όλοι θεωρούν νεκρό.

Ο Στέλιος Μάινας που απείχε από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη ως Παύλος Βρουλάκης, ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης τον οποίο μεγάλωσε σαν να ήταν γιος της. Επιστρέφει στο χωριό μετά από 20 χρόνια για να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες και να φουντώσει τη βεντέτα.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής που μας έχει συνηθίσει σε σπουδαίους ρόλους εισβάλλει στη σειρά ως Ευθύμης Φαρμάκης. Πρόκειται για έναν νέο και αδίστακτο χαρακτήρα που θα απασχολήσει αρκετά στα νέα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός.
Είναι ένας άνθρωπος της νύχτας, με απώτερο στόχο το κέρδος. Ο Ευθύμης Φαρμάκης θα αλλάξει τα δεδομένα και όσα ξέραμε. Είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και δρα παράνομα κι επικίνδυνα.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα υποδύεται από τη νέα σεζόν τον υπαστυνόμο που παίρνει τη θέση του Γεράσιμου, ρόλο που βλέπαμε να υποδύεται μέχρι πρότινος ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο νέος υπαστυνόμος, θα έχει για προϊστάμενό του τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ή αν προτιμάτε, τον Δημήτρη Ήμελλο που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στον Σασμό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts