Σασμός: Αυτή είναι η τεράστια ανατροπή λίγο πριν τη δολοφονία του Μαθιού

Σασμός: Από τους πρώτους καλεσμένους σήμερα (27/2) στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, ήταν ο Νίκος Τσολερίδης ο οποίος υποδύεται στον Σασμό τον ξάδελφο του Πετρή και της Αργυρώς που διψά για εκδίκηση και θέλει να σκοτώσει τον Μαθιό.
Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο, ο Μαθιός θα έρθει αντιμέτωπος με τον Τηλέμαχο και τον άλλο ξάδελφο της οικογένειας Βρουλάκη. Θα τον… στριμώξουν σε ένα χωράφι και θα τον σημαδεύουν με όπλα, έτοιμοι να πάρουν πίσω το αίμα του Πετρή που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή από τον Αστέρη μετά από συμπλοκή τους.

Ο ηθοποιός Νίκος Τσολερίδης, μιλώντας για τον ρόλο του και τη συνέχεια της σειράς δεν παρέλειψε να μας δώσει και ένα μικρό σπόιλερ για το πώς θα εξελιχθεί η σκηνή με τον ίδιο να σημαδεύει τον Μαθιό.

Viral Είδηση: Συγκινεί ο Δημήτρης Γεωργαλάς: «Ο πατέρας μου ήταν ακριβώς σαν τον Κώστα που υποδύομαι στον Σασμό»

«Συναντάμε επιτέλους τον Μαθιό, το κυνηγητό φτάσει στο τέλος του και έχει εκπλήξεις. Είναι στο σημείο που όλοι θα πιστέψουν ότι ήρθε το τέλος, όμως υπάρχει ανατροπή», είπε ο τηλεοπτικός Τηλέμαχος και συνέχισε λέγοντας:

«Είμαι συνδεδεμένος με τη βεντέτα. Πρέπει να βάλουμε στη θέση τους τους Σταματάκηδες. Κάποια στιγμή θα δείτε για ποιον λόγο επιμένω τόσο στη βεντέτα. Εγώ εμφανίζομαι κάθε φορά που απειλείται η οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο. Τις γυναίκες δεν τις πειράζει κανείς στις βεντέτες. Πρέπει να δείξουμε την έντονη αντιπαλότητα για να έρθει ο Σασμός».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts