Σασμός: Αυτό είναι το μωρό που θα έχει την ίδια μοίρα με τον Άγγελο

Σασμός: H ιστορία είναι πολύ κοντά στο να επαναληφθεί.
Ένα ακόμη μωρό αναμένεται να περάσει τα ίδια που πέρασε και ο Άγγελος στη σειρά Σασμός, με την Αργυρώ και την Μαρίνα να έχουν άμεση ανάμειξη στο θέμα αυτό.
Ο Άγγελος γεννήθηκε, χωρίς ο πατέρας του να μάθει ποτέ την ύπαρξή του. Αυτό θέλει να πετύχει και μία ακόμη πρωταγωνίστρια της σειράς, φέρνοντας στον κόσμο το μωρό της, χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως θα φέρει στον κόσμο ένα μωρό, καρπό του έρωτά της με τον Αστέρη. Φυσικά, δεν είναι σε θέση να του αποκαλύψει κάτι τέτοιο, γιατί η αγάπη της έχει μετατραπεί σε άφθονο μίσος.

Τον θεωρεί φονιά του αγαπημένου της αδελφού και δε θέλει σε καμία περίπτωση να δει ξανά τον εαυτό της πλάι του. Έτσι, ανακοινώνει στην Μαρίνα την εγκυμοσύνη της και την επιθυμία να κρατήσει το παιδί αυτό, μακριά από τους Σταματάκηδες.

Προκειμένου να μη γίνει γνωστή η αλήθεια, η Μαρίνα της προτείνει να φύγουν οριστικά από την Κρήτη. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, μητέρα και κόρη ετοιμάζουν τα πράγματά τους, με σκοπό να ρίξουν πίσω τους μαύρη πέτρα.

HOT: Σασμός: Ευθαλία Παπακώστα: Οι σειρές και το βιογραφικό της ηθοποιού που υποδύεται την τυφλή Κλαίρη

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts