Σασμός-Γεροντιδάκης: Δείτε τον νέο αστυνόμο της σειράς σε διακοπές με τη σύντροφό του

Σασμός: Ο  Γιώργος Γεροντιδάκης μετά το τέλος της σειράς, Άγριες Μέλισσες, ξεκίνησε γυρίσματα για τον Σασμό και αυτό το διάστημα απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την αγαπημένη του, Άσπα Κωνσαντοπούλου.

Ο ηθοποιός μπορεί να μη συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του και τις διακοπές του, αυτή τη φορά όμως μας εξέπληξε ευχάριστα!

Αρχικά πόσταρε μία φωτογραφία του που είναι στην παραλία με γυρισμένη την πλάτη και έγραψε: «Με άνοιξη σε λάτρεψα και μ’ ένα καλοκαίρι σε ψάχνω σ» άλλες εποχές, με σύννεφο κι αγέρι»! Και στη συνέχεια ο Γιωργος Γεροντιδάκης δημοσίευσε σε insastory ένα μαγικό στιγμιότυπο με την σύντροφό του!

Να σας θυμίσουμε ότι ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα πολύωρα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς «Αγριες μέλισσες».

Ο πρωταγωνιστής και η μακιγέζ της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 ήρθαν πιο κοντά καθώς περνούσαν πολλή ώρα στον Χώρο του make up, όπου η Ασπα δημιουργούσε πάνω στο πρόσωπο και στο σώμα του Γιώργου τα ειδικά εφέ τραυμάτων. Από την αρχή κατάλαβαν ότι η χημεία που τους έφερε κοντά ήταν πολύ δυνατή.

Η σχέση τους άνθισε, ωστόσο θέλησαν αρχικά να την κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα. Το περσινό καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές στη Νάξο και στην Αστυπάλαια και φέτος απολαμβάνουν μαζί ξανά στα νησιά του Αιγαίου και ο ηθοποιός μας χάρισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του!

Δείτε τον Γιώργο Γεροντιδάκη με την Άσπα στις διακοπές τους!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts