Σασμός: Εριέττα Μανούρη: Η ηλικία, η σχέση με τον Ροϊλό και το σπίτι της

Σασμός: Η Εριέττα Μανούρη υποδύεται με μεγάλη επιτυχία την Σεμίνα στην καθημερινή σειρά του Alpha που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Η ίδια διατηρεί σχέση με τον ηθοποιό Αναστάση Ροϊλό που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τις Άγριες μέλισσες, στον ρόλο του Νικηφόρου.

Ως λάτρης των social media, η Εριέττα Μανούρη δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται στιγμές τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, υπάρχουν και αρκετές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της με την υπέροχη διακόσμηση.
Η Εριέττα Μανούρη που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά Σασμός, αν και κρατάει το κύριο στοιχείο της minimal διακόσμησης, δεν διστάζει να προσθέσει λίγη παραπάνω ένταση με funky διακοσμητικά, όπως είναι το ζεμπρέ μαξιλάρι της, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα φυτά και τα λουλούδια από την διακόσμηση του εσωτερικού χώρου του σπιτιού της.

Ποια είναι η Εριέττα Μανούρη

Η Εριέττα Μανούρη έχει ηλικία 26 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7 Ιουνίου.
Είναι δίδυμος στο Ζώδιο.
Το 2018 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου.
Έκανε ενόργανη ρυθμική γυμναστική έξι χρόνια σε αγωνιστικό επίπεδο και άλλα έξι χρόνια βόλλεϋ στον Πανελλήνιο.Γ.Σ.
Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Φεγγάρι από χαρτί (2020), Τόσο κοντά (2018), Πλάθοντας τον Προμηθέα (2020).
Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα, Άγριες Μέλισσες, και Αγγελική.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts