Σασμός: Η συμπεριφορά του Γιώργη απέναντι στην Θοδώρα αλλάζει – Όλα όσα θα γίνουν

Σασμός: Οι μέρες που περνούν, μετά τη δολοφονία του Πετρή, θυμίζουν εφιάλτη. Η Θοδώρα μαθαίνει πως θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Γιώργη και υποφέρει. Αντιλαμβάνεται ότι ο άνδρας της ζωής της ήταν ο αδικοχαμένος Πετρής.
Ο γάμος της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και η είδηση για τον θάνατο του Πετρή την σκεπάζει με θλίψει καθημερινά.

Ο Γιώργης αλλάζει στάση απέναντί της. Μετά τη συμπεριφορά της στο γάμο, αλλά και την στάση που κράτησε θρηνώντας για τον θάνατο του “πρώην” της, ο Γιώργης ανακοινώνει ότι σε τρεις μήνες θα λήξει αυτόν τον γάμο.
Της μιλάει υποτιμητικά και άσχημα, ενώ παύει πια να ενδιαφέρεται για εκείνη. Η Θοδώρα τα ανέχεται όλα αυτά σιωπηλή, κοιτάζοντας το κενό. Προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, να επιστρέψει στη δουλειά, για να βρει τον εαυτό της. Μόνο που κάποιες ζαλάδες και αδιαθεσίες θα την βάλουν σε σκέψεις.

HOTΣασμός: Έλενα Πιερίδου: Η ηθοποιός που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Αμούτζα

Η Θοδώρα θα κάνει κάποιες εξετάσεις και θα ανακαλύψει ότι θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Μόνο που τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα ήθελε, ή όπως περίμενε. Πώς θα γεννήσει το μωρό της, σε ένα σπίτι που η ίδια αισθάνεται ανεπιθύμητη;
Με μεγάλο πόνο, αποφασίζει να κάνει έκτρωση. Σε αυτό θα την στηρίξει και ο Μανώλης, ο οποίος-παρά τις διαφωνίες του- βλέπει άσχημα την αδελφή του και αποφασίζει να την βοηθήσει όσο μπορεί.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Γιώργης θα μάθει πως η Θοδώρα είναι έτοιμη να κάνει έκτρωση και θα τρέξει να την βρει. Το μωρό αυτό θα τον αλλάξει ξανά, θα του θυμίσει πως η αγάπη που νιώθει για εκείνη είναι αδύνατο να σβήσει. Θα συγχωρέσει την Θοδώρα για τα λάθη της και θα της υποσχεθεί πως θα ζήσουν μία όμορφη ζωή, χωρίς εντάσεις και προβλήματα.

Αυτό θα δώσει στην Θοδώρα την ευκαιρία που αναζητούσε καιρό, για να αλλάξει χαρακτήρα. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε μιαν άλλη ηρωίδα, διαφορετική.

HOT: Σασμός: Έρχονται τρομερές ανατροπές – Την πληρώνουν αθώοι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts