Σασμός: Θα τα φτιάξει τελικά ο Νικηφόρος με την αδερφή του;

Σασμός: Πριν η Νάντια φτάσει στην Βασιλική, θα γνωρίσει τον Νικηφόρο, μη γνωρίζοντας την συγγένεια τους, στο μπαρ που θα πιάσει δουλειά ο κολλητός του φίλος, Μανόλης.
Ο Νικηφόρος, θέλοντας να στηρίξει τον φίλο του, θα γίνει θαμώνας του μαγαζιού κι έτσι θα έρθει σε επαφή με την νεαρή κοπέλα, η οποία βέβαια έχει στο μυαλό της μόνο μια σκέψη. Να βρει την οικογένεια της.

Ο νεαρός στη σειρά Σασμός, από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους θα δείξει το ενδιαφέρον του, αλλά η Νάντια δεν θα ανταποκριθεί και θα του δείξει, με τον τρόπο της, πως έχει άλλα σοβαρά ζητήματα να ασχοληθεί.

Viral Είδηση: Σασμός: Πένυ Παπαγεωργίου: Μάθε τα πάντα για την ηθοποιό που φέρνει τα πάνω – κάτω στη σειρά

Όταν καταλάβει πως ο Νικηφόρος ενδιαφέρεται πραγματικά, θα ενδώσει στο φλερτ του. Μέρα με την μέρα θα έρχονται ολοένα και πιο κοντά, μέχρι την στιγμή που θα αρχίσουν να υποψιάζονται πως ίσως να είναι…αδέρφια.

Ο κόσμος του Νικηφόρου θα γκρεμιστεί από την μια στιγμή στην άλλη, και μέσα σε όλο αυτό, θα πρέπει να διαχειριστεί το ξέσπασμα του Μανόλη, ο οποίος επίσης τρέφει συναισθήματα για την Νάντια. Οι φιλία των δύο νεαρών θα περάσει από σαράντα κύματα…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts