Σασμός: Κώστας Νικούλι: Από τις Κάννες στην Κρήτη! H καταγωγή, η ηλικία και ο γάμος

Ο Κώστας Νικούλι που γνωρίσαμε καλύτερα και αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά Σασμός, βρέθηκε στις Κάννες για την ταίνια του Πάνου Κούτρα και κέρδισε τις εντυπώσεις.
Ποτέ δεν έκρυψε την καταγωγή του αλλά και ποτέ δεν φοβήθηκε να διεκδικήσει τη θέση του στον χώρο του θεάτρου. Ο Κώστας Νικούλι ήρθε με δύναμη στον χώρο της υποκριτικής, τιμήθηκε στο φεστιβάλ των Καννών και όπως όλα δείχνουν θα
απολαμβάνουμε το ταλέντο του για πολλά χρόνια ακόμα.

Η μαμά του στην Αλβανία, είναι πολιτικός μηχανικός και ο μπαμπάς του καθηγητής Γαλλικών. Τον Κώστα, ο οποίος είναι πολύ μικρός ακόμα στην ηλικία μιας και είναι μόλις 27 ετών, ήθελαν να τον κά­νουν λογιστή, όμως εκείνος δεν τους έκα­νε το χατίρι. Αποφάσισε στο λύκειο να γίνει ηθοποιός και έτσι όταν έμαθε πως ο Πάνος Κούτρας έψαχνε νεαρούς Αλβανούς δεύτερης γενιάς για την ταινία του «Xenia», δεν έχασε χρόνο και πήγε για δοκιμαστικό.

Και εκεί γνώρισε τον κόσμο που του ταίριαζε. Υπο­δύθηκε τον Ντάνι. έναν Αλβανό ομοφυλόφιλο, ρόλο για τον οποίο η μητέρα του είχε επιφυλάξεις αλλά που τελικά όταν καμάρωσε τον γιο της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, δίπλα στον βραβευμένο σκηνοθέτη, ήξερε πως έκανε το επάγγελμα που του ταίριαζε και υποχώρησε στις επιλογές του. Ο Κωστας Νικούλι δεν το σκέφτηκε περισσότερο.

Γράφτηκε στη Δραματική Σχολή Δήλος της Δήμητρας Χατούπη και από τότε δεν σταμάτησε να δουλεύει με ρόλους και χαρακτήρες. Ο γεννημένος την 1n Οκτωβρίου του 1994, μπήκε με αργά και σταθερά βήματα στον χώρο του θεάτρου και σιγά-σιγά κατέκτησε τη μικρή, τη μεγάλη οθόνη και τις σκηνές της χώρας. Για πρώτη φορά ανέβηκε σε σκηνή θεάτρου το 2016, ενώ η τηλεόραση μπήκε τε­λευταία στη ζωή του το 2018, όπου και συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Ου φονεύσεις».

HOT: Σασμός: Μαυροφορεμένες Μαρίνα – Αργυρώ – Σεμίνα! Το λευκό φέρετρο του Πετρή και η λύρα

Ακολούθησε ο ρόλος του στο «Σπίτι είναι» του ALPHA το 2019, ενώ την ίδια χρόνια έπαιξε και στη σειρά «Έρωτας μετά» που υποδύθηκε τον γιο της Βάσως Γουλιελμάκη και του Μάριου Αθανασίου. Έναν χρόνο μετά έκανε και ένα πέρασμα από τις «Άγριες Μέλισσες» όπου και ενσάρ­κωσε τον Γιώργη Σταμίρη στα νιάτα του. Φέτος είναι ο Πέτρος Βρουλάκης στον «Σασμό» του Κώστα Κωστόπουλου και σύμφωνα με τα spoiler, ο Πέτρος θα πεθάνει λίγα επεισόδια αργότερα και μάλιστα ο Αστέρης θα είναι αυτός που θα τον σκοτώσει κατά λάθος.

Το τελευταίο διάστημα, τα μέσα ανακάλυψαν τη σχέση του νεαρού ηθοποιού με της επίσης ηθοποιό και απόφοιτο του Εθνικού θεάτρου. Κατερίνα Μαούτσου. Οι δυο τους εί­ναι μαζί από το 2020. ενώ τους τελευταίους έξι μήνες συγκατοικούν στο κέντρο της πόλης.

Δηλώνουν από­λυτα ερωτευμένοι και μάλιστα ο «Πέτρος» έχει αφήσει να εννοηθεί πως οι δυο τους σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και μπορεί εκείνη να τον περνά­ει κατά 8 χρόνια, όμως, όπως όλα δείχνουν, ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Πηγή: TV 24

`

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts