Σασμός: Μαθιός και Αργυρώ φεύγουν από το χωριό

Σασμός: Έρχονται σε ρήξη με τις οικογένειες τους για τους έρωτές τους.
Η Καλλιόπη και η Μαρίνα θα έχουν μια στιγμή συμφιλίωσης και θα καταλάβουν ότι οι δυο τους είναι τα πιο τραγικά πρόσωπα της βεντέτας.

Το μίσος και ο έρωτας, τα πάθη και τα μυστικά βασανίζουν τους ήρωες στο Σασμό στον Alpha και τους φτάνουν στα άκρα.
Η Καλλιόπη θα ανακαλύψει τον κρυφό δεσμό του Μαθιού με την Βασιλική και εκείνος θα φύγει από το χωριό, ενώ η Αργυρώ δεν μπορεί να αντέξει την αντίδραση του αδελφού της Πέτρου μόλις μάθει τον δικό της δεσμό με τον Αστέρη και φεύγει και εκείνη από το σπίτι. Καλλιόπη και Μαρίνα, παραδόξως μέσα στο μίσος τους, θα έχουν και μια μοναδική στιγμή αλληλεγγύης. Προς το παρόν η Βασιλική προσπαθεί να κρύψει την Αργυρώ για να μην καταλάβει κανείς την παρουσία της στο πλευρό του Αστέρη, ενώ ο Άγγελος βρίσκει το πρώτο σημαντικό στοιχείο για την μητέρα του.

Η άτυχη Βασιλική και η οργή της Καλλιόπης


Άθελά της θα γίνει μάρτυρας της επίσκεψης της Αργυρώς στο νοσοκομείο για να δει τον Αστέρη, θα καταλάβει και θα την φυγαδεύσει για να μην γίνει αντιληπτή από τον Μαθιό. Θα βρεθεί κάποια στιγμή όμως μαζί της και θα της τονίσει πως αυτό που κάνει είναι επικίνδυνο. Κρίνει εξ ιδίων προφανώς. Η Αργυρώ όμως δεν μπορεί μακριά από τον έρωτά της. Και το δηλώνει ξεκάθαρα στην μητέρα της. «Με τον Αστέρη θα είμαστε μαζί, πάει και τελείωσε. Ακόμη και αν χρειαστεί να τα βάλω με όλους τους Σταματάκηδες».

Η Βασιλική όμως σύντομα θα βρεθεί σε πιο δυσάρεστη θέση. Η Καλλιόπη την παρακολουθεί και σύντομα θα την δει μαζί με τον Μαθιό σε τρυφερές περιπτύξεις. Και πέφτουν οι πρώτοι….κεραυνοί. Οι πληροφορίες λένε πως αυτό θα την φέρει σε σύγκρουση με τον κανακάρη της, τον πρωτότοκο γιό της. Και μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και πριν σκάσει στο σπίτι και η βόμβα του δεσμού του Αστέρη, ο Μαθιός φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στο βουνό. Όπου εκεί συνεχίζει να βλέπει κρυφά την Βασιλική που δεν έχει που να σταθεί μετά τις αποκαλύψεις.

Ανακωχή στις συμπεθέρες


Η Καλλιόπη θα τον αναζητήσει και θα κάποια στιγμή ανήμπορη θα βρεθεί στον δρόμο της Μαρίνας η οποία θα την βοηθήσει. Είναι η πρώτη και μοναδική στιγμή που και οι δύο θα καταλάβουν ότι τα πραγματικά θύματα σε όλη αυτή την βεντέτα που έχει ξεσπάσει εδώ και 20 χρόνια είναι οι ίδιες. Που κλήθηκαν να κουβαλούν στους ώμους τους την μαύρη μοίρα των οικογενειών τους, χάνοντας κάθε προσωπική ευτυχία και ως μανάδες να καρδιοχτυπούν διαρκώς για την τύχη των παιδιών τους.

Ερωτική μετανάστρια και η Αργυρώ


Η Αργυρώ θα αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι, όχι εξαιτίας της μητέρας της Μαρίνας και της αντίδρασής της, αλλά λόγω του αδελφού της. Ο Πέτρος θα ακούσει τυχαία μια μεταξύ τους διένεξη και θα σοκαριστεί όταν ακούσει το όνομα του Αστέρη. Τον συμπαθεί μεν, αλλά εκείνη τη στιγμή προέχει η τιμή της οικογένειας. Και γίνεται ξανά για εκείνον, ο γιός του δολοφόνου του πατέρα του. Δεν δέχεται να ακούσει τις δικαιολογίες της αδελφής του και εκείνη στεναχωρημένη θα θεωρήσει πως είναι καιρός να θέσουν σε εφαρμογή με τον Αστέρη το αρχικό τους σχέδιο για να φύγουν από το χωριό.

Τα σχέδια όμως είναι για να αλλάζουν. Γιατί όταν γίνει η αποκάλυψη του γιού της Ανθούλας, κάθε οικογένεια θα συσπειρωθεί ξανά.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός Spoiler: Ποια Είναι Η Ανθούλα Και Γιατί Την Έκλεισε Σε Ίδρυμα Η Καλλιόπη;

Σασμός: Όλη Η Αλήθεια Για Τον Έρωτα Άγγελου – Στέλλας

Πηγή: Queen.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts